Medvjedi se željenom pobjedom protiv Sibira zagrijavaju za novu rusku turneju, u petak kreće prodaja ulaznica za AIF

Medveščak Ufa, cure

Medveščak Ufa, cureHokejaši Medveščaka u četvrtak će u Zagrebu od 19.30 sati odigrati posljednju utakmicu serije domaćih dvoboja prije nego se vrate na turneju po Rusiji. Ankon pobjede protiv Metalurga, stigli su porazi od Traktora na penale i Salvat Julajeva i sigurno kako se Medvjedi privremeno od domaće publike žele oprostiti pobjedom.

U goste im stiže ekipa Sibira iz Novosibirska, protiv koje još nisu odmjerili snage u dosadašnjem dijelu sezone. Napadač Matt Murley, koji je upisao 22 boda, odnosno osam golova i 14 asistencija, uvjeren je kako će odigrati bolje nego u prethodnoj utakmici, kada igrači Medveščaka nisu u 60 minuta uspjeli postići pogodak.

“Bez obzira što s njima još nismo igrali ove sezone, njihovo mjesto na tablici sve govori, dobra su momčad. Naše protekle dvije utakmice bile su potpuno različite. Protiv Traktora smo odlično igrali u napadu, a lošije u obrani, dok je protiv Salavata bilo obrnuto, u obrani smo bili izvrsni, ali u napadu nismo bili baš najbolji. To ćemo ispraviti u utakmici protiv Sibira,” istaknuo je Murley i dodao:

“Sada smo u dijelu sezone kada je svaka utakmica jako važna i ne smijemo se opustiti jer će biti napeto ući u doigravanje, ali nema pritiska,” prenosi službena stranica kluba.

Medvjeđi brlog pojačao je mladi Šveđanin Erik Nyström, koji bi protiv Sibira mogao upisati svoje prve minute: “Ovo je za mene sjajna prilika koju nisam mogao propustiti. KHL je velika liga i za mene veliki izazov i želim pokazati što mogu. Znam da sam među najmlađim igračima i ne znam koliku ću imati minutažu, ali pokušat ću, i nadam se da ću, pridonijeti momčadi svojom kreativnošću,” istaknuo je odmah svoju najveću prednost.

Medveščak, ulazniceU petak 29. studenog 2013. od 14:00 sati u sustavu Eventima i na www.eventim.hr počinje slobodna prodaja dnevnih ulaznica za Pan Arena Ice Fever 2013./2014. tijekom kojeg će Medvjedi odigrati 5 utakmica – dvije u prosincu 2013. i tri u siječnju 2014.

Cijena dnevne ulaznice za Pan Arena Ice Fever je 50 kuna u gornjem sektoru i 80 kuna u donjem sektoru.

Djeca do 110 cm visine imaju pravo na gratis dječju ulaznicu (0,00 kuna) uz kupljenu odraslu ulaznicu.

Ulaznice za Pan AIF moguće je kupiti povoljnije u kompletima:

KUPI 2 – PAKET 2013 / 2 utakmice u prosincu:

– gornji sektor 80 kn (40 kn po utakmici)

– donji sektor 130 kn (65 kn po utakmici)

KUPI 3 – PAKET 2014 / 3 utakmice u siječnju:

– gornji sektor 120 kn za sve 3 (40 kn po utakmici)

– donji sektor 195 kn za sve 3 (65 kn po utakmici)

UGRABI SVE – 5 utakmica / 2 u prosincu i 3 u siječnju:

– gornji sektor 200 kn za svih 5 utakmica (40 kn po utakmici)

– donji sektor 325 kn za svih 5 utakmica (65 kn po utakmici)

Napomena: Paketi KUPI 2, KUPI 3, UGRABI SVE mogu se kupiti isključivo u Eventim Ticket Shopovima (Arena Centar i Jurišićeva, 2, Zagreb) te Medveščakovom Zig Zag Fan Shopu u Praškoj ulici, Zagreb.

Osobe s invaliditetom imaju pravo na gratis invalidsku ulaznicu. Osobe u pratnji invalida plaćaju punu cijenu ulaznice. Ulaznice za osobe s invaliditetom kupuju se uz predočenje odgovarajućeg dokumenta (invalidske iskaznice i sl.).

Raspored Pan Arena Ice Fever 2013/14 utakmica:

27.12.2013. KHL MEDVEŠČAK Zagreb – DINAMO Moskva (RU)
29.12.2013. KHL MEDVEŠČAK Zagreb – VITJAZ Podolsk (RU)
—————————-
23.01.2014. KHL MEDVEŠČAK Zagreb – ATLANT Mitišći (RU)
25.01.2014. KHL MEDVEŠČAK Zagreb – LOKOMOTIV Jaroslav (RU)
27.01.2014. KHL MEDVEŠČAK Zagreb – SJEVERSTALJ Čerepovec (RU)

AKTUALNO Hokej ZIMSKI SPORTOVI
Tagged with: ,

Ostavi komentar