Mladostaši u Beogradu bolji od Crvene zvezde: Sad se spremamo za Jug

Mladost HAVK

Vaterpolisti Mladosti pobjedom su otvorili drugu fazu Regionalne vaterpolo lige. Žapci su u Beogradu pobijedili Crvenu zvezdu rezultatom 9:12 (2:6, 1:0, 3:4, 3:2) i upisali nova tri boda u prvom kolu doigravanja. Najbolji strijelac u redovima Mladosti bio je Luka Bukić s četiri pogotka. .

‘Zadovoljan sam otvaranjem utakmice, otvorili smo kvalitetno i fokusirano. Poslije smo sami sebi ‘pucali u noge’ i vraćali Zvezdu u život velikim brojem neiskorištenih prilika. Bili smo dominantni, nismo iskoristili sve šanse ali to je nešto na čemu trebamo raditi. Uzeli smo važna tri boda i sada se spremamo za Jug,” izjavio je trener Mladosti Zoran Bajić.

Uz Mladost i Crvenu zvezdu, u drugu fazu Regionalnog natjecanja plasirali su se Jug, Jadran Split i Jadran Herceg Novi. Svaka pobjeda je važna budući da plasman na kraju doigravanja odlučuje domaćina turnira završnice, a Žapcima će domaći bazen svakako biti prednost u pokušaju obrane prošlogodišnjeg naslova prvaka Regionalne lige.

Za Mladost su igrali Ivan Marcelić, Cosmin Radu (2), Lovre Miloš , Matias Biljaka, Miloš Ćuk (2), Marin Dašić, Luka Bajić, Luka Bukić (4), Franko Lazić, Alex Bowen (2), Aljoša Kunac, Konstantin Kharkov, Jerko Jurlina i Josip Vrlić (2).

Idući protivnik za Žapce je Jug AO, a susret starih rivala igrat će se na bazenu Mladosti 14. veljače s početkom u 20 sati. Ulaz na utakmicu je besplatan.

VATERPOLO VODENI SPORTOVI
Tagged with: , ,