Najveći lanac marina na Mediteranu dočekao zlatne vaterpoliste: S velikim veseljem iščekujemo i Olimpijske igre u Parizu

ACI d.d. dočekao zlatne vaterpoliste

Nacionalni nautički lanac i tvrtka-partner brojnih hrvatskih sportaša, ACI d.d., dao je svoj obol još jednom vrhunskom sportskom rezultatu. U slavljeničkom ozračju predsjednik Uprave Kristijan Pavić te članovi Uprave, dr. sc. Ivan Herak i Josip Ostrogović upriličili su prijam za kapetana Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivana Krapića i člana stručnog stožera reprezentacije Igora Pezelja. Uprava ACI-ja čestitala je gostima na povijesnoj zlatnoj medalji koju su donijeli u Lijepu našu. Uz tek završeno svjetsko prvenstvo, glavna tema razgovora bile su i predstojeće Olimpijske igre u Parizu koje će biti vrhunac sportske 2024. godine.

Kao regionalni nautički lider te predvodnik sve većeg broja trendova u sektoru nautike, ACI svojim djelovanjem kontinuirano pokazuje svoju posvećenost hrvatskom sportu. Poseban fokus najvećeg lanca marina na Mediteranu upravo je na vodenim sportovima i disciplinama, kao i ulaganju u razvoj mlađih selekcija te poticanju mladih na bavljenje sportom. Zajednički nazivnik koji ACI dijeli s Hrvatskom vaterpolskom reprezentacijom ljubav je prema sportu i aktivnostima na vodi.

“ACI duboko vjeruje u važnost aktivnog sudjelovanja u razvoju sporta namijenjenog svim generacijama, s posebnim naglaskom na djecu i mlade. Njihov fizički, mentalni i socijalni razvoj vidimo kao jedan od prioriteta u našem profesionalnom i društvenom djelovanju. Iznimno nam je zadovoljstvo i čast što imamo priliku sudjelovati u razvoju vrhunskog sporta i sportaša koji Republiku Hrvatsku predstavljaju na najvećim svjetskim sportskim natjecanjima“, istaknuo je predsjednik Uprave ACI d.d. Kristijan Pavić.

Član Uprave za investicije, marketing i maloprodaju Josip Ostrogović dodao je: “Hrvatska vaterpolska reprezentacija jedan je od naših najdugovječnijih partnera i iznimna nam je čast što smo ponovno ‘Najbolji uz najbolje’. S velikim veseljem iščekujemo i Olimpijske igre u Parizu na kojima vjerujemo kako će nas naši vaterpolisti ponovno učiniti, prije svega ponosnima, ali i prepoznatljivima bilo gdje u svijetu.“

Zlatna medalja sa Svjetskog prvenstva u Dohi te nedavno osvojeno srebrno na Europskom prvenstvu održanom u Zagrebu, svjedoči o izuzetnom sportskom uspjehu hrvatskih vaterpolista te još jednoj iznimno talentiranoj nacionalnoj sportskoj generaciji. Upravo će ova generacija vaterpolista predstavljati Hrvatsku i na Olimpijskim igrama u Parizu, gdje će ih kao i do sada vjerno pratiti i ACI.

Uprava ACI-ja uručila je gostima zahvalnice te prigodne darove, a kapetan Hrvatske vaterpolske reprezentacije poklonio je potpisanu majicu te zaključio:

“Neizmjerno sam sretan što smo kao generacija uspjeli pokazati našu iznimnu kvalitetu i potencijal, prvo na europskoj, a potom i na svjetskoj vaterpolskoj sceni. Hrvatski vaterpolo je još jednom demonstrirao svoju snagu i vjerujem u velike rezultate ove generacije. Naravno, put do uspjeha je lakši uz podršku naših sponzora, stoga, s velikim poštovanjem zahvaljujem našem prijatelju i partneru, ACI-ju. Zlatna medalja zasluženo pripada svima koji su nas podržali na našem sportskom putu. Raduje me što ćemo na našem putu kao partnera na budućim natjecanjima imati ACI te što će najveći lanac marina na Mediteranu biti dio naših novih uspjeha.“

VATERPOLO VODENI SPORTOVI