Ragbi klub Zagreb proslavio dijamantni jubilej: Ponos zbog bogate povijesti ispisane hrabrošću i sportskim duhom naših igrača

3-RugbyZagreb_60god - treneri

Ragbi klub Zagreb proslavio je 60. rođendan u velikom stilu, okupivši sve generacije igrača, od “Zlatnih dečkiju” prve generacije do najmlađih juniora.

Proslavi su nazočili i predstavnici ragbi klubova Nada, Ragbi 59 – Split, Čelik iz Zenice, Sisak i Mladost. Grad Zagreb je predstavljao Milan Pevelić, a Hrvatski ragbi savez Većeslav Holjevac. Velibor Mačkić, posebni savjetnik Predsjednika RH za ekonomiju, također je uveličao ovu značajnu proslavu.

Tijekom 60 godina postojanja, Ragbi klub Zagreb je postao simbolom snage, hrabrosti i ponosa. Klub je osvojio mnoštvo trofeja, uključujući 6 državnih prvenstava, 18 kupova i 9 regionalnih liga. Ragbijaši Zagreba su se dva puta okitili i titulom pobjednika Srednjoeuropskog kupa prvaka.

“U ovom trenutku preplavljuje nas mnoštvo emocija. Ponos zbog bogate povijesti ispisane hrabrošću i sportskim duhom naših igrača, koji se bore za svaku loptu. Zahvalnost svima koji su nesebično doprinijeli rastu i snazi kluba. Radost zbog zajedništva koje nas okuplja i čini ragbi obitelji jedinstvenom.”, izjavio je Vlado Gržanić, predsjednik Ragbi kluba Zagreb.

Kroz 60 godina postojanja klub je bio svjedok brojnih promjena, ali ono što je ostalo nepromijenjeno je strast prema ragbiju i duboka povezanost s ovim gradom. Zahvaljujući vjernim navijačima, Ragbi klub Zagreb postao je simbol snage, hrabrosti, sportskog duha, ponosa i ustrajnosti.

Danas klub slav značajnu godišnjicu, šest desetljeća strasti, borbe, neizbrisive ljubavi prema ovalnoj lopti i prijateljstva koje nadilazi granice terena, ali i s nadom gleda u budućnost. Pred klubom su novi izazovi i novi trofeji. Uvjereni da uz snagu zajedništva i neuništivu ljubav prema ragbiju, sjajni rezultati na izostaju, vesele se novoj sezoni.

Iz dubine lavljeg srca, hvala vam svima!

OSTALI SPORTOVI
Tagged with: ,