Otvorene prijave za CS:GO turnir s nagradnim fondom od 20 000 eura!

Red Bull

Otvorene su prijave za Red Bull Flick, CS:GO turnir s nagradnim fondom od 20 000 eura! Parovi igrača suočit će se u drugačijem CS:GO turniru s novo dizajniranim mapama i boriti za odlazak na EU Pro Invitational turnir.

Svaki gamer zna što znače deathmatch i defuse – ali, Red Bull Flick turnir donosi drugačiji izazov – hold the flag. Naime, radi se o konceptu Counter Strike:Global Offensive turnira koji će se igrati dva na dva, a parovi igrača trebaju čuvati zastavu na novim mapama posebno dizajniranim baš za Red Bull Flick.

Igrači moraju osigurati i čuvati zastavu 45 sekundi kako bi dobili bod. Prijave za hrvatske kvalifikacije za Red Bull Flick su otvorene, a kvalifikacije će se održati u dva kruga, 16. i 17. svibnja, s 256 timova po krugu.

Osam najboljih timova iz hrvatskih kvalifikacija otići će u državno finale, gdje će se boriti za gamerski hardware iz eSharka, dok će pobjednički hrvatski tim osigurati i mjesto na kvalifikacijskom turniru za EU Pro Invitational.

Tamo će predstavljati Hrvatsku u konkurenciji nekih od najboljih CS:GO igrača na svijetu i pokušati izboriti najbolja mjesta u turniru čiji je nagradni fond težak čak 20 000 €!

Red Bull Flick

OSTALI SPORTOVI
Tagged with: