Hrvatski hokejaši u Zadru nastupaju na ‘inline’ turniru: Veselimo se povratku natjecanja

Inline Zadar

U organizaciji Inline hokej kluba Bura 26. i 27. lipnja održava se 1. Inline turnir na Športskom centru Višnjik u Zadru. Na turniru će, uz osam momčadi, nastupiti selekcija Hrvatske.

Ulaz na turnir bit će besplatan, a utakmice će se igrati od 17 sati do ponoći, u grupama po 3 momčadi.

“Hrvatski savez hokeja na ledu podržao je inicijativu organizacije ovakvog turnira koji okuplja vrhunske hokejaše iz cijelog svijeta. Veselimo se povratku sportskim natjecanjima te prilici da okupimo dio seniorske momčadi koja je trebala biti domaćin Svjetskog prvenstva IIA u Zagrebu koje je odgođeno zbog koronavirusa. Posebno nas raduje što će na turniru uz selekciju Hrvatske zaigrati i Inline hokej klub Karlovac,” poruka je iz HSHL-a.

Treneri reprezentacije su Davor Klobučar i Alan Franjković, oružar je Bruno Antolić, a voditelj ekipe Marko Lovrenčić.

Za Hrvatsku će nastupiti Krešimir Mate Tomljenović, Luka Goršić, Mario Novak, Robert Cerovečki, Mario Čunko, Borna Šilović, Marko Tadić, Filip Jarčov, Domen Vedlin, Jan Novotny, Dominik Petrinšak, Ante Imeri, Matija Kopajtić.

“Pozivamo sve ljubitelje sporta i inline hokeja da nam se pridruže u Zadru na događaju koji će okupiti brojna velika svjetska hokejaška imena,” istaknuli su organizatori.

Hokej ZIMSKI SPORTOVI