Perišić ulazak u ‘Klub 100′ obilježio pogotkom Armencima: Poručujem svima da nema straha

Hrvatska, Velika Gorica (6)

Ivan Perišić odigrao je protiv Armenije stotu utakmicu za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a jubilej je proslavio pogotkom.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Hrvatski nogometni savez (@hns_cff)

“Puno hvala svima na čestitkama. Kad sam bio mali, u sjećanju mi je ostalo Svjetsko prvenstvo u Francuskoj kad je predsjednik Davor Šuker dominirao i zabio puno golova. Moj dječački san oduvijek je bio zaigrati na jednom tako velikom turniru i eto… San se ostvario, uz naporan rad, trud i odricanja. Ponosan sam što sam doživio stoti nastup za hrvatsku reprezentaciju, napraviti to u deset godina je stvarno velika stvar. Hvala svim izbornicima, trenerima, suigračima, mojoj obitelji, prijateljima, svi oni bili su dio ove lijepe priče”, rekao je Ivan Perišić i skromno konstatirao da bi bio puno sretniji da je Hrvatska pobijedila Armeniju.

“Nije išlo i stvarno mi je žao zbog toga, ali eto, poručujem svima da nema straha, da smo motivirani i gladni pobjeda. Ljut sam zbog rezultata, zbog promašenih prilika, mogli smo zabiti još nekoliko golova. A ovaj video…”

“Odigrao sam u zadnjih deset godina puno velikih utakmica, to je nešto predivno. Ponosan sam na sve to i motiviran za daljnji rad. Idemo u nove pobjede,” istaknuo je na kraju, piše hns-cff.hr.

NOGOMET