Perković zbog bolova na terapiji: “Nikako mi nije lako, ostaju mi dva najdraža mitinga ‘naš Hanžek’ i finale Dijamantne lige”

Najbolja hrvatska sportašica, aktualna olimpijska pobjednica, te svjetska i europska prvakinja u bacanju diska Sandra Perković zbog bolova u predjelu trbušnog zida nalazi se u Puli u Poliklinici Peharec na fizikalnoj terapiji kako bi što spremnija dočekala završnicu sezone.

Perković još preostaju nastupi na završnici “Dijamantne lige” u Zurichu 29. kolovoza, te na mitingu pred domaćom publikom u Zagrebu 3. rujna.

Nakon Svjetskog prvenstva počela mi se javljati bol u području trbušnog zida i rebrene ovojnice. Nekoliko dana smanjila sam intenzitet treninga misleći da će se bol smanjiti, ali nažalost sve se više pogoršavala. Tješi me činjenica da sam na treningu prije tjedan dana uz bolove bacila osobni rekord s diskom od dva kilograma. Uz tu pomisao se budim i idem spavati svaki dan. Nikako mi nije lako, ostaju mi dva najdraža mitinga ‘naš Hanžek’ i finale Dijamantne lige.

Tko nije mogao dobiti kartu za Moskvu za Svjetsko prvenstvo neka dođe u Zagreb i podrži me jer će mi vaša podrška u ovom trenutku najviše pomoći. Natjecanje će biti izuzetno zanimljivo jer dolaze prvih pet cura iz finala SP-a”, stoji u priopćenju za javnost Sandre Perković.

AKTUALNO OSTALI SPORTOVI

Ostavi komentar