Plinari potpisali novog sponzora, Vujović debitira protiv Vojvodine: “Sve osim pobjede bilo bi neprihvatljivo”

PPD Zagreb, Varaždin press

PPD Zagreb, Varaždin pressNakon otkaza Borisu Dvoršeku i pobjede u Brestu protiv Meškova pod vodstvom njegovih pomoćnika Zlatka Saračevića i Marija Kelentrića, Rukometaše PPD Zagreba u srijedu u Kutiji šibica očekuje novi regionalni dvoboj, a suparnik im je prvak Srbije Vojvodina.

Bit će to prilika za pobjednički debi novog trenera, rukometne legende ovih prostora, Veselina Vujovića

“Odradio sam tek dva treninga s mojim zagrebašima i moram biti iskren i reći kako je još uvijek rano za neku dublju analizu. Ono što se da zamijetiti na prvu jest da im nedostaje agresivnosti. Pokušat ću od njih napraviti ekipu koja će igrati puno agresivnije u obrani, a opet dosta discipliniranije u napadu. Materijal za dobar rad imam i iskreno se nadam da će ova suradnja biti i duga i uspješna,” rekao je Vujović u najavi utakmice, prilikom potpisivanja novog sponzorskog ugovora Zagrebaša u Varaždinu.

“Što se tiče naših sutrašnjih protivnika mogu reći da nas očekuje teška utakmica. Vojvodina je prvak Srbije i pokazala je i lani, ali i ove sezone da je spremna na tvrde utakmice i da će svakome pružiti dobar otpor. Kao domaćin i u skladu s našim renomeom mine bježimo od uloge favorita i sve osim pobjede bi bilo neprihvatljivo. Mi izuzetno držimo do natjecanja kao što je SEHA GSS liga i naša je želja izboriti plasman na Final Four i četvrtu godinu zaredom. Da bi to ostvarili moramo pobjeđivati u svakoj utakmici počevši od Vojvodine,” najavio je dvoboj s Vojvodinom u srijedu.

PPD Zagreb i Automobil Lončar potpisali dvogodišnji sponzorski ugovor!

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb u utorak, 23. rujna na prigodnoj je konferenciji za medije u svoju sportsku obitelj primilo tvrtku Automobil Lončar d.o.o.

Lončar, PPD Zagreb, AnčićSvečano potpisivanje ugovora održalo se u salonu automobila Lončar u Varaždinu, a direktor rukometnog kluba PPD Zagreb Ante Ančić i voditelj prodaje Automobila Lončar Romano Puček pred okupljenim novinarima potpisali su dvogodišnji sponzorski ugovor.

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb i tvrtka Automobil Lončar d.o.o. na mnogo su načina predodređeni na suradnju koju danas i službeno potvrđujemo. I jednu i drugu instituciju na svojem području djelovanja obilježavaju dvije karakteristike – tradicija i uspjeh. Siguran sam da ćemo imati dugogodišnju uspješnu suradnju i da ćemo nastaviti s pobjedama kako na poslovnom tako i na privatnom planu – kazao je na konferenciji za medije direktor prodaje Automobila Lončar d.o.o. gospodin Romano Puček.

Automobil Lončar d.o.o. također je u auto branši tvrtka velikih uspjeha, ali i tradicije. Punih osam desetljeća iskustva u servisu motornih vozila, da bi na toj tradiciji uglednog obrta ”Autoservis Lončar” nastala 1990. godine današnja tvrtka Automobil Lončar d.o.o. , kao koncesionar za vozila marke Peugeot, Fiat, Alfa i Lancia. Otkako je 2004. godine otvoren novi prodajno – servisni centar za Peugeot vozila na cca 2. 200 kvadratnih metara,liderska je uloga zapečaćena na nekoliko razina. Automobil Lončar je u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj već petu godinu uvjerljivo vodeći prodavatelj motornih vozila, a također je u Peugeot grupaciji koncesionar s najboljim poslovnim rezultatima u Hrvatskoj!

 

AKTUALNO RUKOMET

Ostavi komentar