Počinje prodaja dnevnih ulaznica za prve četiri KHL utakmice

Medvescak, sektor B

Medvescak, sektor BDugoiščekivana prodaja dnevnih ulaznica za prve četiri utakmice zagrebačkih Medvjeda u KHL-u napokon počinje! Ulaznice po cijeni od 50 kuna za tribine Doma sportova u prodaju kreću u srijedu 28. kolovoza u 14 sati u sustavu Eventim-a. Moguće je kupiti maksimalno 4 ulaznice po kupcu (4 odrasle ili 2 odrasle + 2 dječje).

“Prve četiri utakmice Medveščaka, osobito ona prva 6. rujna, ostat će zapisane u analima kluba, ali i hokeja u regiji kao povijesni događaj. Medveščak će odigrati svoju prvu utakmicu u prestižnom i velikom KHL-u! U Medveščaku oduvijek ističemo kako su navijači naš šesti pomoćni igrač uz led i stoga smo, bez obzira na vrijednost lige i vrijednost momčadi koje stižu u Zagreb, kao i znatno veći budžet kluba koji smo dužni osigurati da bismo bili ravnopravni protivnici moćnim ruskim klubovima poput CSKA s kojim igramo prvu utakmicu u Zagrebu, ulaznicu poskupjeli svega za simboličnih deset kuna. Svjesni smo da vremena u kojima pišemo novu klupsku povijest nisu idealna te smo i ovoga puta poslušali naše navijače. Vjerujem kako će navijači prepoznati ovu našu gestu i da će glasno, onako kako oni znaju, bodriti naše ledene gladijatore s tribina Doma sportova na domaćim utakmicama!”, kratko je najavio početak prodaje i novu cijenu ulaznica direktor kluba Vladimir Tomičić.

Uz ulaznice na tribinama u prodaji će od srijede biti i manji broj dnevnih ulaznica za tribine uz led (tzv. ICE SEATS). One će se prodavati po cijeni od 75 kuna.

Ulaznice za djecu do 7 godina su besplatne dok djeca iznad 7 godina plaćaju punu cijenu ulaznice. Dječju ulaznicu moguće je isključivo zatražiti kod kupovine odrasle ulaznice. Dječje ulaznice se ne izdaju same.

Osobe s invaliditetom plaćaju povoljniju cijenu ulaznice od 30 kuna. Prihod od prodaje ulaznica bit će doniran projektima i udrugama koje provode programe namijenjene osobama s invaliditetom. Ulaznice se kupuju isključivo u Eventim Ticket Shopu u Jurišićevoj 2 ili na blagajni Doma sportova na sam dan utakmice. Broj mjesta je ograničen! Osobe u pratnji invalida plaćaju punu cijenu ulaznice. Mjesta za osobe s invaliditetom smještena su na TRIBINI H gdje su uz sjedeća mjesta predviđena i mjesta za osobe u invalidskim kolicima. Skrećemo pozornost kako Ledena dvorana Doma sportova u svojem obliku nije prilagođena osobama za invaliditetom uz napomenu da u klubu doista ulažemo sve napore kako bi se osobe s invaliditetom na našim utakmicama osjećale ravnopravno i ugodno, te molimo za razumijevanje.  Ulaznice za osobe s invaliditetom kupuju se uz predočenje odgovarajućeg dokumenta (invalidske iskaznice i sl.). (Foto: medvescak.com)

AKTUALNO Hokej ZIMSKI SPORTOVI
Tagged with: ,

Ostavi komentar