Pomognite Marinu Rantešu da pobijedi svjetsku BMX elitu: Odlučit će isključivo glasovi navijača!

Marin Rantes

U iščekivanju jakih natjecanja koja nose bodove za plasman na Olimpijske igre, Marin Ranteš ovih dana ima priliku pobijediti svjetsku elitu na pomalo neobičan način.

Naime, organizatori FISE-ovog Svjetskog kupa u Montpellieru odlučili su se svoj spektakl preseliti u online prostor te tako omogućiti svjetskoj BMX eliti da se natječe s različitih lokacija, slanjem video materijala svojih vješto izvedenih trikova. Osim želje za pokazati da si najbolji na svijetu, nagradni fond od 15 tisuća eura dodatan je motiv svima da pokažu što znaju.

Marin Rantes (2)

Uz pomoć mladog snimatelja Doriana Domitera, Ranta je u Varaždinu ovjekovječio svoj talent s čak 13 fantastičnih trikova, među kojima izdvajamo odlično izvedeni salto te brojne zahtjevne varijante ‘tailwipa’ i ‘barspina’.

Cijeli video samo je još jedna potvrda zašto je upravo Marin 2018. godine odnio ukupnu pobjedu na FISE-ovom Svjetskom kupu.

Sad je vrijeme da pokori i ovaj francuski e-FISE, ali za to će mu biti potrebna pomoć naših zaljubljenika u BMX Freestyle Park trikove čiji će glasovi imati izuzetno bitnu ulogu u ovom natjecanju.

“Svi se mogu prijaviti, a 12 najboljih ide u finale. U prvoj fazi odlučuju glasovi fanova, ali i mišljenje sudaca, dok će u finalu odlučivati isključivo fanovi,” otkriva Marin Ranteš koji može biti ponosan na odrađeni posao:

“Napravio sam puno trikova koji su tehnički teški, uključujući okretanje bicikla četiri puta oko njegove osi. Zadovoljan sam kako je video ispao, jer nisam imao velika očekivanja. No, ispalo je stvarno super. Malo sam pogledao što su konkurenti snimili i u odnosu na njih možemo biti zadovoljni onime što smo mi napravili.”

Marin Rantes (1)

Glasanje u kvalifikacijskoj fazi završava 9. kolovoza, nakon čega slijedi veliko finale.

Pogledati video i dati svoj glas Marinu Rantešu možeš na linku na službenoj stranici e-FISE natjecanja.

Marin eFISA

OSTALI SPORTOVI
Tagged with: ,