Puna Rujevica sanja čudo i ‘reprizu’ Stuttgarta: Ova utakmica može jako puno donijeti i klubu, gradu i navijačima

Rijeka, Rujevica

Nogometaše Rijeke u četvrtak na Rujevici od 20 sati očekuje uzvratni dvoboj playoffa Europske lige protiv belgijskog Genta.

Gosti u Rijeku stiže s prednošću 2:1 iz prve utakmice, a ekipa Igora Bišćana će pred ispunjenim tribinama pokušati nadoknaditi zaostatak i izboriti skupine Europske lige.

“Ispred nas je utakmica koja jako puno može donijeti, klubu, gradu i navijačima. Igramo protiv ekipe koja je pokazala zašto je favorit. Čeka nas težak posao da bismo pobijedili i plasirali se u skupine Europske lige. Vjerujemo u sve nas i nadamo se da će Rijeka biti ta koja će igrati Europsku ligu,” rekao je Bišćan.

Dobra vijest je da, nakon ozljede, za prvu momčad ponovo konkurira Alexander Gorgon.

“Svima je jasno da je Gent favorit, ali vidjeli smo da to ne mora ništa značiti. Možemo iznenaditi, moramo dobro odigrati, ali naći ravnotežu da s jedne strane budemo fokusirani i koncentrirani, ali i opušteni da uživamo u tom trenutku,” ustvrdio je Gorgon.

Na današnji dan, prije točno šest godina, Rijeka je golom Mujanović slavila u Stuttgartu ulazak u grupnu fazu Europske lige. Neka se povijest ponovi i večeras na Rujevici…

Rujevica će biti puna

Nakon istočne, i zapadna tribina, rasprodana je za ogled protiv KAA Gent u četvrtak (stadion HNK Rijeka, 20 sati)!

U prodaji je ostalo oko 750 ulaznica za sjevernu tribinu za koju ulaznicu možete kupiti na zapadnim blagajnama kampa HNK Rijeka. Svi navijači, bez obzira na to jesu li članovi HNK Rijeka ili nisu, mogu kupiti ulaznicu za sjevernu tribinu.

Članovi HNK Rijeka ili KN Armada mogu kupiti po cijeni od 40 kuna, a za navijače koji nisu članovi cijena iznosi 120 kuna.

Radno vrijeme zapadne blagajne danas je od 15 do 20 sati, a u četvrtak, na dan utakmice, od 15 sati.

NOGOMET