City dolazi na Maksimir: Protivnici su odlični, radujemo se svima

Nema predaje, Maksimir, Foto GNK Dinamo Zagreb

U Monacu je održan ždrijeb skupina Lige prvaka, a Dinamo će igrati u skupini C.

Protivnici Plavih u Ligi prvaka bit će klubovi Manchester City FC, FC Shakhtar i Atalanta BC.

“Nismo mogli dobiti slabu skupinu. Rekao bih da su protivnici odlični, radujemo se svima. Manchester City je od ove tri momčadi na većem nivou. Vjerujem da ćemo se dobro ‘potući’ sa svima i možda dobiti koju utakmicu. Imamo lijepe protivnike, cilj je uvijek isti, u svaku utakmicu idemo na tri boda. Naravno da će biti teško, ali vjerujemo da ćemo u svim susretima imati svoje šanse. Pozivam navijače na stadion,” rekao je trener Nenad Bjelica po završetku ždrijeba skupina Lige prvaka.

“City je veliki favorit, a sa Šahtarom i Atalantom se možemo boriti za drugo i treće mjesto u skupini. Oni su puno skuplji i iskusniji, posebno Šahtar, ali mislim da se s njima možemo boriti. Vjerujem kako protiv njih možemo skupljati bodove,” dodao je strateg Plavih.

“Šahtar je konstanta u Ligi prvaka. Uvijek ima odličnu momčad s vrhunskim strancima. Ima puno Brazilaca, imaju jaku i brzu momčad. Atalanta je nova u Ligi prvaka. Njihova momčad mi je za sada nepoznanica. Međutim, u konkurenciji velikih talijanskih klubova izborili su Ligu prvaka što je dokaz njihove kvalitete,” prenosi službena klupska stranica.

Raspored utakmica

1. kolo: 18.09. 21:00h GNK Dinamo – Atalanta BC
2. kolo: 01.10. 21:00h Manchester City FC – GNK Dinamo
3. kolo: 22.10. 18:55h FC Shakhtar – GNK Dinamo
4. kolo: 06.11. 21:00h GNK Dinamo – FC Shakhtar
5. kolo: 26.11. 21:00h Atalanta BC – GNK Dinamo
6. kolo: 11.12. 18:55h GNK Dinamo – Manchester City FC

(Foto: GNK Dinamo Zagreb)

NOGOMET