Repeša ostaje hrvatski izbornik, Cedeviti u drugom krugu Eurokupa Petrovićev Lietuvos Rytas i Rudežova Zaragoza

Repeša, slavlje, Ukić, Žorić Foto FIBA Europe Elio Castoria

Repeša, slavlje, Ukić, Žorić Foto FIBA Europe Elio CastoriaNa sjednici Upravnog odbora Hrvatskog košarkaškog saveza odlučeno je kako će svoj izbornički posao na klupi reprezentacije nastaviti obavljati Jasmin Repeša.

Nakon nedavnog završenog Eurobasketa gdje je Hrvatska ostvarila odlično četvrto mjesto nije bilo sasvim sigurno želi li Repeša produljiti suradnju s HKS-om, no, postignut je dogovor i aktualni izbornik ostat će na toj funkciji do kraja 2014. godine, odnosno do završetka Svjetskog prvenstva koje je iduće godine od 30. kolovoza do 14. rujna na rasporedu u Španjolskoj.

Hrvatska je četvrtim mjestom u Sloveniji osigurala izravan plasman na iduću svjetsku smotru najboljih košarkaških reprezentacija.

Repeša je trenutno i trener košarkaša Cedevite, koji su se pobjedom u utorak protiv francuskog Chalona plasirali u drugi krug Eurokupa, gdje će im protivnici biti Lietuvos Rytas, kojeg je prije nekoliko dana preuzeo njihov bivši stručnjak i bivši hrvatski izbornik Aco Petrović, Bešiktaš, gdje nastupa Tomislav Ružić  i Zaragoza Damjana Rudeža, također bivšeg igrača Cedevite. Iduća faza igra se od 7. siječnja do 19. veljače, a najbolje dvije momčadi iz ove skupine odlaze u osminu finala. (Foto: FIBA Europe)

AKTUALNO KOŠARKA

Ostavi komentar