Rijeka ostala ‘kratka': Da nismo tako brzo primili pogodak…

NK Rijeka

Nogometaši Rijeke remizirali su protiv Genta 1:1 i nakon poraza u prvom ogledu u Belgiji (1:2) okončali svoj nastup u Europskoj ligi.

Rijeka je pružila odličnu igru protiv favoriziranog belgijskog sastava i malo je nedostajalo da bijeli iznenade ili barem odvedu utakmicu u produžetke.

Lončar je ubacio s lijeve strane, Acosty uspio sačuvati loptu na drugoj vratnici i gurnuti za Puljića koji nije pogriješio , za vodstvo Rijeke u 32. minuti.

Ipak, već u idućoj minuti Gent je izjednačio. Gosti su kružili oko kaznenog prostora Rijeke i na kraju bijeli nisu uspjeli otkloniti jednu visoku loptu, Plastun je bio najspretniji i poentirao.

“Koliko god je frustracija velika, na kraju cijele priče dečki su dali sve od sebe i borili su se kao lavovi. Od četiri utakmice, mi smo u tri i pol dijela bili dobri, dvadesetak minuta slabijeg izdanja u Gentu bilo je ključno da se ne kvalificiramo u grupnu fazu,” rekao je između ostalog Igor Bišćan nakon utakmice.

“Nismo jednostavno uspjeli prelomiti utakmicu. Kada se činilo da smo u dobroj poziciji mi smo primili gol. Da nismo tako brzo primili pogodak, vjerujem da bi se sve drugačije rasplelo,” dodao je Bišćan.

NOGOMET