Samanta Fabris i Nikolina Božićević ambasadorice Europskog prvenstva: Zadovoljstvo nam je ugostiti takav turnir u svojoj domovini!

Božićević

Odbojkaške reprezentativke Samanta Fabris i Nikolina Božičević ambasadorice su EuroVolley 2021. koji se ovog ljeta igra i u Hrvatskoj. Skupina europske smotre igrat će se u Zadru od 19. do 26. kolovoza, a uz Hrvatsku, najbolje odbojkašice kontinenta ugostit će i Rumunjska, Bugarska i Srbija. Program ambasadora okuplja po dva igrača iz svake od četiri zemlje domaćina u ženskoj i muškoj kategoriji, a oni će aktivno surađivati s navijačima te povesti sve na putovanje prema EuroVolley 2021.

“Zadovoljstvo mi je ugostiti takav turnir kao što je EuroVolley u svojoj domovini. Sigurno je to jako dobro za nas u smislu atmosfere na utakmicama,” izjavila je kapetanica hrvatske odbojkaške reprezentacije Samanta Fabris.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli S (@sfabris10)

Samanta Fabris rođena je 8. veljače 1992. u Puli. Dolazi iz malog gradića u Istri i tamo je odrasla živeći s mamom, tatom, bratom i sestrom. Odbojkom se bavi od 14. godine, a prije odbojke igrala je tenis.

Posjetite Samantin profil ambasadora OVDJE .

“Doista mi je čast i uzbuđena sam biti ambasadorica EuroVolleyja. Pogotovo jer je moja zemlja jedan od domaćina ovog natjecanja!” – izjavila je hrvatska odbojkašica i ambasadorica EuroVolleyja, Nikolina Božičević.

Nikolina Božičević odrasla je u Zagrebu i kao dijete uživala je baviti se svim sportovima, ali uglavnom onima koji su uključivali loptu. Njezina je mama igrala odbojku i gledajući je razvijala Nikolininu ljubav prema sportu koja je rasla od prvog dana. Prije odbojke bavila se atletikom, košarkom, tenisom i gimnastikom, dok se u njezinom dijelu grada nije pojavio novi odbojkaški klub HAOK Dubrava. Tamo je započela svoj odbojkaški put koji se razvio u igranje libera za najbolji zagrebački klub – HAOK Mladost.

Posjetite Nikolinin profil ambasadora OVDJE .

DRUŠTVENE MREŽE OSTALI SPORTOVI