Sandra Perković ostala bez sedmog uzastopnog naslova pobjednice Dijamantne lige: I ja sam od krvi i mesa…

perković

Sandra Perković nije uspjela sezonu, u kojoj je osvojila povijesno peto uzastopno europsko zlato, privesti kraju na željeni način.

Na završnici Dijamantne lige u Bruxellesu Sandra nije disk bacila najdalje te je ostala bez sedmog uzastopnog naslova pobjednice ovog prestižnog atletskog natjecanja.

Bila je u vodstvu od prve serije…

Sandra je imala hitac od 64,31 metra, što je bilo dovoljno za treće mjesto, iza Brazilke De Morais (64,65 m) i pobjednice Kubanke Yaime Perez, koja je u zadnjoj seriji bacila 65,00 metara.

Najbolja hrvatska sportašica je prekinula niz od 15 uzastopnih pobjeda, a ove je sezone slavila na sva četiri mitinga Dijamantne lige, u Dohi, Rimu, Parizu i Londonu.

“Ovaj sistem Dijamantne lige je nepravedan, ali takva su pravila, to je sport. Nakon svakog poraza sam se vraćala još bolja. Naviknula sam i sebe i sve oko sebe samo na pobjede i velike rezultate, ali i ja sam čovjek od krvi i mesa, i ja svaki dan prolazim uspone i padove. Samo moj tim i ja znamo kako mi je bilo zadnjih sedam dana. Pokušala sam se boriti za taj sedmi trofej, koji je nažalost iskliznuo iz ruku. Ovo je malo šok i hladan tuš, a opet i velika motivacija za ono što dolazi,” poručila je.

U utorak ćemo Sandru gledati na Hanžekovićevom memorijalu u Zagrebu, gdje će imati priliku za revanš.

OSTALI SPORTOVI