Sandra Perković prije Hanžeka: “Nakon dugo vremena me je ‘prpa’ natjecanja, da je miting bilo gdje drugdje – ne bih nastupila”

Perković, Bandić, Hanžeković

Perković, Bandić, HanžekovićU utorak se na zagrebačkom stadionu na Mladosti uz  Savu održava 63. Hanžekovićev memorijal. Nastup na ovom velikom atletskom spektaklu su potvrdile brojne svjetske zvijezde ovog sporta, no, najveća će svakako biti ona domaća, hrvatska, zlatna Sandra Perković, aktualna olimpijska i svjetska prvakinja.

Sandra nakon nedavno osvojene medalje u Moskvi ima problema sa zdravljem, ali je odlučila kako nastup pred domaćom publikom u Zagrebu ne smije jednostavno propustiti.

“Jutros sam ponovno bila na terapiji, nadam se da ću biti spremna bacati disk u utorak navečer. Da se nisam ozlijedila nakon Svjetskog prvenstva u Moskvi, sigurno bih sada mogla bacati preko 65 metara.”

“Moram priznati da me je nakon dugo vremena ‘prpa’ natjecanja. Znam da će me hrvatska publika razumjeti i ako bacim samo 23 metra, jer na stadion i izlazim samo zbog njih. Da se miting održava bilo gdje drugdje, ne bih nastupila,” poručila je Sandra Perković hrvatskoj publici.

Sukladno dobrim običajima Zagreba i Hanžekovićevog memorijala, zvijezde mitinga dan prije nastupa pozdravio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

 

 

 

AKTUALNO OSTALI SPORTOVI

Ostavi komentar