Saračević: Siofok je vrhunska ekipa, remi u prošlom kolu nije pokazatelj ničega

RK Podravka

Podravka Vegeta u četvrtom kolu EHF kupa na domaćem terenu SD Gimnazije Fran Galović dočekuje aktualne pobjednice ovog natjecanja, Siófok KC Hungary. Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 26. siječnja, s početkom u 15.30 sati.

U prošlom kolu Koprivničanke su na gostovanju u Mađarskoj izborile remi…

“Igramo drugi put u sedam dana s njima. Dolazi nam vrhunska ekipa, a to što smo mi tamo odigrali neriješeno nije pokazatelj ničega. Oni su ekipa kojoj ništa ne znači da li igraju na domaćem ili gostujućem terenu. One su iskusne profesionalke koje su odigrale stotine takvih utakmica. Očekujem puno težu utakmicu nego tamo. Mi ćemo popraviti i doraditi što imamo u našoj igri, trenirati te ih dočekati spremni,” poručio je trener Zlatko Saračević.

“Slažem se s trenerom da nam u Koprivnicu dolazi jedna vrhunska ekipa. Ova utakmica bit će teža nego u Siófoku. Možda su nas u prvom susretu malo olako shvatile, ali to sigurno neće ponoviti. Mi se nadamo punoj dvorani i glasnoj podršci tribina, a ja mogu reći da ćemo mi dati sve od sebe da ne razočaramo,” dodala je Selena Milošević važna je karika u obrani Podravka Vegete.

Dejana Milosavljević najbolji je strijelac Podravka Vegete u EHF Kupu: “Ekipa Siófoka prošlog je tjedna imala nekoliko igračica koje su se vraćale u natjecateljski ritam nakon ozljeda.. Nama u goste dolaze u punom sastavu i sigurno nas neće podcijeniti kao u Mađarskoj. Jučer su pobijedile Györ, a to je najbolji pokazatelj o kakvoj se ekipi radi. Mi ćemo dati sve od sebe te se nadamo pozitivnom ishodu utakmice.”

Siófok i Podravka Vegeta trenutno imaju isti broj bodova u skupini B EHF Kupa, ali Mađarice imaju bolju gol razliku.

RUKOMET