Sjajno izdanje Podravke i važna pobjeda na vrućem gostovanju u Rumunjskoj kod braniteljica naslova EHF Kupa: Idemo dalje…

Podravka Vegeta

U trećem kolu EHF Kupa Podravka Vegeta je na ‘vrućem’ gostujućem terenu u teškoj utakmici svladala braniteljice naslova ovog natjecanja, rumunjsku Craiovu, rezultatom 23:26 (10:10).

Ovo je treća pobjeda ekipe Zlatka Saračevića, koja je sa šest bodova praktički osigurala prolazak u četvrtfinale.

Ana Debelić predvodila je Kokice sa sedam golova, četiri su dodale Dejana Milosavljević i Alena Ihnjeva.

“Bilo je teško u ovom prekrasnom vrućem ambijentu protiv prošlogodišnjeg osvajača EHF Kupa. Odigrali smo jednu dobru utakmicu, odličnu. Ja ne znam iz kojeg razloga, ali promašili smo toliko zicera da me glava zaboljela. Dogovorili smo se da ćemo forsirati tu brzu igru, kako ćemo probati nabiti tempo za koji sam pretpostavio da Craiova neće izdržati, a na kraju je tako i bilo. Čestitke curama i idemo dalje,” istaknuo je trener Saračević.

Jovana Risović je imala zapaženu partiju među vratnicama…

“Jako teška i čvrsta utakmica, od samog početka smo znali da će biti tako pogotovo zbog njihovih navijača i atmosfere u dvorani. Iz svih tih razloga ušli smo stegnuto u utakmicu, ali kako je vrijeme odmicalo nametnuli smo im svoj tempo i svoju igru. Već smo na poluvremenu imale neriješeno, a osjećale smo da ćemo u drugom poluvremenu prelomiti utakmicu i pobijediti,” prenosi službena klupska stranica.

Podravka i SCM će se ponovno sastati u 4. kolu iduće subote u Koprivnici.

PODRAVKA VEGETA: Tucaković, Risović (16+2), Ećimović; Zadravec, Turk 3, Holešova 2, Karlovčan 2, Popović, Milošević, Džono 1, Milosavljević 4(1), Franušić, Chigirinova 2, Ikhneva 4, Debelić 7, Jožekova 1(1).

Rezultati by SofaScore

RUKOMET