Sport Fest: Dodijeljene JUMP nagrade

Sport fest

U porečkoj Valamar Diamant Event & Sport dvorani svečano je otvoren Sport Fest 2020. Tom prilikom se okupljenima obratio izvršni direktor Sport Festa Alan Balen i predstavio bogat sadržaj ovog sportskog vikenda. Otvorenje je zaključio gradonačelnik Loris Peršurić koji je tom prigodom naglasio kako se Poreč kao grad događaja i sporta posebno u ovakvoj specifičnoj godini veseli Sport Festu.

Nakon otvorenja, a prije početka konferencije dodijeljene su i JUMP nagrade za pojedince i organizacije iz svih društvenih sfera koji svojim radom i projektima promiču i poboljšavaju sport. Pobjednici u osam kategorija bili su:

GRAD SPORTA – Grad Poreč

NOVO NORMALNO – SEHA liga

SPORTSKI MARKETING – NK Osijek

INOVACIJE U SPORTU – “Fit&fun mini trampolin”

SPORTSKI DOGAĐAJ – Vatrogasci Zagreb, Firefighter Stair Challenge

DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE – HandbALL IN

SPORT ONLINE – KK Zadar

SPORTSKI TURIZAM – Sportsko rekreativna udruga Hakl na Taksiju

Prvi govornik konferencije bio je predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša, zatim proslavljeni vaterpolo izbornik Ratko Rudić te putem online predavanja trener NK Osijeka, Nenad Bjelica. Drugi dio konferencije zaokružili su predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza Marijo Možnik, Sara Kolak, Igor Blažinčić, Juraj Šebalj i Ivan Katanušić.

Na sajamskom dijelu predstavilo se nekoliko saveza, klubova, proizvođača sportske opreme i sportskih inovatora sa zanimljivim i interaktivnim sadržajem. Veliko zanimanje izazvalo je predstavljanje hrvatske VR igre Summer Sports na štandu Hrvatskog olimpijskog odbora u kojoj igrači mogu postati virtualni olimpijci u nekoliko disciplina pa je tako i Sara Kolak isprobala virtualno bacanje koplja.

Također su otvorene i tri izložbe:

Hrvatski sportski muzej – Franjo Bučar
Nik Titanik – sportske karikature
Filip Peraić – James Harden Illustrated

OSTALI SPORTOVI
Tagged with: