‘Vatreno’ izvlačenje brojeva najavilo finalne okršaje najboljih svjetskih gimnastičara u Osijeku

Gymi, Vatra, Osjeti gimnastiku

Osmo izdanje Grand prix Osijek Žito Challenge Cupa stiglo je do finalnih dana, a već je pomaknulo granice u svijetu gimnastike.

Naime, Osijek je prvi grad u kojem je održano javno izvlačenje brojeva za subotnja i nedjeljna finala.

Izvlačenje, organizirano u dvorani Gradski vrt, bilo je cjelovečernje događanje u kojem je proslavljen Međunarodni dan plesa (29. travnja) i to zahvaljujući ponajviše plesnom studiju Shine, na čelu s predsjednicom Mirom Sekereš, te ravnatelju baleta Vuku Ognjenoviću.

Nakon plesnog programa program pod voditeljskom palicom Vedrana Cara s Otvorenog radija, ponudio je nastup grupe Revolušn, zabavne igre za brojne posjetitelje te javno izvlačenje brojeva za nastupe u finalnom programu Grand prixa.

Spektakl je uveličao nastup grupe Vatra, koja je rasplesala ispunjeni hodnik dvorane Gradski vrt i napravila najbolju najavu za finalne nastupe najboljih svjetskih atletičara.

Vatra, OSjeti gimnastiku

U subotu sjajan finalni program počinje u 16.30 sati, uz zanimljivo otvorenje organizirane su brojne nagradne igre i pokloni za posjetitelje.

U subotnje finale plasirali su se naši Robert Seligman, Tomislav Marković i Filip Ude, dok je jedina hrvatska predstavnica Ema Kajić, koja će nastupiti u preskoku.

Nedjeljni program počinje već od 12 sati, kada su svi posjetitelji pozvani na roštiljadu u sklopu proslave Praznika rada, a nastupi najboljih svjetskih gimnastičara počinju u 14.30 sati. Hrvatsku će predstavljati Tin Srbić na preči.

OSTALI SPORTOVI