[VIDEO] Final 4 završnica SEHA Gazprom lige igra se u Zadru: Pokušat ćemo letvicu dignuti još više!

Zadar

Završnica regionalne rukometne SEHA Gazprom lige ove će se godine igrati u Zadru.

U košarkaškom hramu na Višnjiku, u dvorani Kreše Ćosića, ponovno će zavladati rukomet, kao što je to već nekoliko puta bilo dok je tu nastupala hrvatska rukometna reprezentacija.

No, ovaj put će na terenu biti četiri najbolje regionalne rukometne ekipa.

“Presretni smo što će se deveta završnica SEHA Gazprom lige igrati upravo u Zadru. Ovo je treći put, nakon Zagreba i Varaždina, da će Hrvatska biti domaćin Final 4 natjecanja. Kao i uvijek, očekujemo da će navijači svjedočiti vrhunskom rukometu, ali i uživati u cjelokupnom spektaklu. Nakon prošlogodišnjeg turnira u bjeloruskom Brestu pokušat ćemo letvicu podignuti još više i da ćemo organizirati još jedan fantastičan Final 4. Ponosni smo kako će jedna od najposjećenijih mediteranskih destinacija biti domaćin završnici,” rekao je izvršni direktor SEHA Gazprom lige Siniša Ostojić.

Ovo sezone regionalno rukometno natjecanje po prvi puta se održalo u dvije skupine, po uzoru na Ligu prvaka.

Na rasporedu je četvrtzavršnica, a prve utakmice igraju se od 7. do 11. ožujka. Sastaju se Tatran Prešov, kojeg s klupe vodi Slavko Goluža i hrvatski prvak PPD Zagreb, Vojvodina i Veszprem, Nexe i Vardar, aktualni prvak Europe te ukrajinski Motor i pobjednik dvoboja Meškov Brest i kineske ekipe sa sjedištem u Zagrebu, Beijing Sports University.

RUKOMET
Tagged with: ,