[VIDEO] Mišković kupuje Rijeku, ne podržava ni Šimića niti Šukera!

Mišković

Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka, u utorak je održao konferenciju za novinare na kojoj je govorio o nekoliko tema.

Predsjednik Rijeke iznio je svoje mišljenje o stanju u hrvatskom nogometu, Hrvatskom nogometnom savezu i HNK Rijeka.

“Ne događa se ništa posebno. Stvara se dojam da je nešto neuobičajeno. Osjetio sam potrebu još jednom pojasniti naše stavove,” otvorio je Mišković i dodao: “Teško je financirati privatnim kapitalom vrhunski sport. Privatnim kapitalom je napravljena Rujevica, dio je dala država, ali teško da će država u budućnosti financirati bilo koji objekt za sport. Teško je zamisliti da sport može izdržati financiranje na takav način.”

“Došlo je vrijeme, kao što je bilo i predviđeno, da Social Sport izađe iz vlasništva, a da klub bude u stanju financirati se iz vlastitog poslovanja. Od 2014. godine nismo imali nikakvih donacija niti pozajmica od Social Sporta,” rekao je, dodavši da očekuje da će se do 22. prosinca riješiti administrativni postupak prijenosa vlasništva.

Komentirao je i izbore u HNS-u…

“HNK Rijeku ne zanimaju ta dva kandidata. Ja ni za koga neću lobirati, kazao je.

“S Dariom Šimićem sam se susreo tri puta u posljednje vrijeme i u razgovoru osim riječi “promjena” i dobrih želja, nisam vidio mnogo drugog. U HNS-u se u protekle četiri godine napravilo dosta, ali ne onoliko koliko ja mislim da se trebalo. Za to ne želim nikoga kriviti, jer ne znam je li se moglo to učiniti,” dodao je između ostalog Mišković.

NOGOMET
Tagged with: ,