[VIDEO] Nexe prosuo bodove i u Varaždinu, a u subotu u Našice stiže moćni Füchse

Nexe Našice

Nakon gubitka bodova u posljednjim sekundama kod Dubrave (26:25) rukometaši Nexea upisali su i novi minimalan poraz, u odgođenom dvoboju prvog kola Lige za prvaka u Varaždinu.

Gromovi iz Našica imali su na poluvremenu dva pogotka viška, ali su u nastavku ispustili prednosti i već sada praktički ostali bez ikakvih izgleda da ugroze vladavinu moćnog Zagreba.

U završnici kod rezultata 20:19 gosti su imali sedmerac, ali je Meštrić zaustavio taj udarac. Nexe je imao i posljednji napad, no, rezultat se više nije mijenjao.

Meštrić je na kraju imao devet obrana, od čega je skinuo i dva penala. Špikić je upisao tri intervencije, jedna je bila nakon sedmerca gostiju.

Filip Glavaš je sa sedam pogodaka iz isto toliko pokušaja predvodio Varaždin, dok je isto toliko zabio i Patrik Leban u dresu poraženih. Perica Lelić imao je osam, a Pilipović četiri obrane.

Ekipu Hrvoja Horvata sada očekuju tri najteže moguće utakmice, u subotu u Našicama gostuje berlinski Füchse u prvoj utakmici četvrtfinala EHF Kupa, u utorak su domaćini Zagrebašima u 5. kolu Lige za prvaka, dok će 28. travnja igrati uzvrat protiv Lisica u Berlinu.

RUKOMET