Više od 70 ekipa na desetom Zagreb Winter Cupu: Ponosni smo što svi vole igrati ovaj turnir i što se vraćaju iz godine u godinu

ZgWinterCup202223-6165

Završene su prijave za deseto izdanje MC Plus Zagreb Winter Cupa, a ovaj, sada već tradicionalni futsalski turnir za seniorke i mlađe muške kategorije (U-17, U-19 i U-21) u svom jubilarnom izdanju okupit će više od 70 ekipa!

Iz organizacije poručuju kako su zadovoljni takvim odazivom…

”Ponosni smo što je Zagreb Winter Cup stigao do svog desetog izdanja, a isto tako smo ponosni i na to što ekipe vole igrati ovaj turnir te se vraćaju iz godine u godinu. To potvrđuje i broj prijavljenih sastava. Želimo svima puno sreće, a mi ćemo se kao i svake godine potruditi da turnir bude na najboljem mogućem nivou”, istaknuo je Dario Klepo iz Organizacijskog odbora Zagreb Winter Cupa.

Turnir će započeti 22. prosinca. Utakmice grupne faze odigravat će se u SD Granešina i u Boćarskom domu dok će organizatori naknadno objaviti u kojoj će se dvorani odigrati velika završnica turnira, koja je na rasporedu 6. i 7. siječnja 2024. godine.

ZgWinterCup202223-6325

Ženski seniorski futsalski turnir i ove godine bit će međunarodnog karaktera, a na njemu će se natjecati sve ponajbolje ekipe iz regije.

ZgWinterCup202223-5547

Podsjetimo, u ženskoj kategoriji naslov ponovno brani ŽMNK Dinamo, dok su prošlogodišnji osvajači u mlađim kategorijama bili: CB Soho-Samarijanac (U-17), Caffe bar Barca (U-19) te Poliklinika Milojević (U-21).

(FOTO: Marin Sušić)

NOGOMET
Tagged with: