Vojvodina kao uvertira u veliki okršaj s Duvnjakovim Kielom u nedjelju; Stepančić: “Puno pažnje posvećujemo detaljima”

Veselin Vujović, trening, PPD Zagreb

Veselin Vujović, trening, PPD ZagrebRukometaši PPD Zagreba u srijedu od 18 sati u svojoj Kutiji šibica igraju susret četvrtog kola SEHA GSS lige, a protivnik im je prvak Vojvodina. Ekipu će po prvi puta s klupe voditi novi trener Veselin Vujović, dok će okršaj s prvakom Srbije poslužiti momčadi kao posljednja provjera prije nedjeljnog veliko otvaranja europske sezone i prve utakmice u Ligi prvaka, kada im je suparnik velikan Kiel predvođen našim, ali i najboljim svjetskim rukometašem Domagojem Duvnjakom…

“Obzirom da smo razočarali prvenstveno sami sebe, a onda i sve naše navijače poprilično lošim pristupom i porazom protiv Tatrana, smatram da je vrijeme da se u svojoj dvorani pokažemo u pravom svjetlu,” najavio je desni vanjski Plinara Luka Stepančić.

S novim trenerom stigle su i neke nove metode rada na treningu: “Odradili smo s novim trenerom tek dva trening, ali već sada su vidljive neke novine. Puno se pažnje posvećuje detaljima, svakom dodavanju i šutu. Recept za pobjedu protiv Vojvodine je pristup kakav smo pokazali u Brestu. Kombinacija takvog pristupa i nekih novih taktičkih elemenata trebala bi biti dobitna kombinacija ne samo protiv Vojvodine već i u nastavku sezone,” dodao je Stepančić.

Ulaz u Kutiju šibica je slobodan, dok će se besplatne ulaznice za nedjeljni dvoboj s Kielm moći podići na blagajni Arene Zagreb u terminu:
Četvrtak (25.09.) – od 17:00h do 19:00h
Petak (26.09.) – od 17:00h do 19:00h
Subota (27.09.) – od 17:00h do 19:00h
Nedjelja (28.09) – od 14:00h do 19:30h
Napomena: Jedna osoba može podići najviše šest ulaznica.

AKTUALNO RUKOMET

Ostavi komentar