Volontirajte u Splitu na Europskom prvenstvu u vaterpolu

Roko Spaladium

Vrhunac sunčanih dana i fantastične ljetne atmosfere uslijedit će od 27. kolovoza do 10. rujna kad je na rasporedu Europsko prvenstvo u vaterpolu. U Splitu vas čekaju sunce, more, vaterpolska elita i poziv za volontiranje koji donosi nezaboravno iskustvo, nova prijateljstva i kulminaciju vaše ljetne priče.

Uz 16 momčadi i 12 ženskih ekipa iz cijele Europe, kao i dolazak brojnih navijača, posebnu čar ovom događaju dat će oni bez kojih je natjecanje nezamislivo, a to su volonteri.

Sve što trebate napraviti za nezaboravno ljeto u Splitu je kliknuti na PRIJAVNICU, odabrati tim kojem želite pomoći i već ste na pola puta. Preostaje vam još samo da odbrojite do početka Europskog prvenstva i započnete nezaboravno poglavlje u životu.
Traže se volonterke i volontere u sljedećim sektorima:
• Sports team
• IT team
• Media team
• Protokol
• Attache

Osim dragocjenog vremena u Spaladium Areni, volonterima nudimo i edukacije koje će se održati online, ali i osobno, zatim službenu opremu (volonterske majice), obroke tijekom smjene ovisno o duljini trajanja iste, ali i potvrdu o volontiranju kao najbolju motivaciju za nastavak sudjelovanja u budućim sportskim događajima. Za određen broj volontera bit će osiguran smještaj.

VATERPOLO VODENI SPORTOVI