Wings for Life World Run: 5 najljepših trenutaka

Wings For Life

I u svom osmom izdanju Wings for Life World Run ponudit će 9. svibnja mnogo empatije, radosti, uzbuđenja i zadovoljstva, kao i nekoliko zbilja posebnih trenutaka…

Wings for Life World Run i u 2021. godini ponovo će ujediniti zaljubljenike u kretanje diljem svijeta, koji će svi zajedno, u isto vrijeme, nezadrživo jurnuti prema boljoj budućnosti, s ciljem učiniti ozljede leđne moždine izlječivima.

Ako im se pridružiš i uz aplikaciju iskusiš 9. svibnja jedinstveni format ove utrke, ne samo što ćeš pokazati da imaš veliko srce, već ćeš definitivno i doživjeti nekoliko upečatljivih trenutaka, zbog kojih ćeš poželjeti i sljedeće godine trčati Wings for Life World Run…

Trenutak kad te uhvati euforija na startu

Trnci prolaze kroz tvoje tijelo, jer znaš da počinje nešto veliko. Znaš da u istom trenutku natjecatelji startaju na šest različitih kontinenata. Neki u noći, neki danju. Neki po vrućini, neki po kiši. Svi ujedinjeni u istom cilju.

I ti trčiš za one koji ne mogu. Sve drage ljude koji su ti posebno prirasli srcu. Krećeš s mnogo euforije i pokušavaš se kontrolirati da ne pretjeraš, jer utrka je duga. Uzbuđenje je veliko, a strast koju u tom trenutku osjećaš nezaboravna.

Trenutak kad shvatiš da trčiš brže od planiranog

Istina je, kad ti je do nečeg stalo, samo nebo ti je granica. To posebno vrijedi za Wings for Life World Run. Kad uhvatiš svoj tempo, nećeš moći vjerovati kako kilometri brzo ostaju iza tebe, a ti i dalje ne posustaješ, već čvrsto nastavljaš dalje.

Da, tempo je na ovakvim utrkama uvijek brži nego na treninzima, jer jednostavno daješ sve od sebe pa malo pomalo otkriješ da se u tebi zaista nalazi trkački potencijal, za koji se nije ni znalo da postoji!

Trenutak kad protrčiš pokraj postavljenog cilja

Svi mi imamo neku željenu kilometražu koju želimo pretrčati, čak i ako smo potpuni rekreativci. No, veliko srce često te odvede i puno dalje od toga!

Posebno uzbudljiv trenutak je onaj kad ti aplikacija kaže da je nadmašen tvoj postavljeni trkački cilj i sad krećeš u nepoznato, možda i prema rekordnoj kilometraži u svom životu. Osjećaš u istom trenutku i olakšanje jer je cilj postignut i veliku odlučnost u želji nastaviti rušiti vlastite granice, na ovom neistraženom teritoriju…

Trenutak kad navali adrenalin dok bježiš presretačkom vozilu

Wings for Life World Run poseban je upravo po tome što cilj stiže natjecatelja, umjesto obrnuto. A kad shvatiš da ti se virtualno presretačko vozilo sve više približava i čuješ upozorenja komentatora na svom mobitelu, u tebi proradi silna želja za opstankom i odjednom pronađeš dodatnu snagu!

Ta navala adrenalina zaslužna je za završni sprint kojim završavaš svoj nastup u velikom stilu, uz pogled na konačni rezultat koji u tebi izaziva veliko zadovoljstvo…

Trenutak kad osjetiš ponos zbog trčanja za one koji ne mogu

Nakon što malo otpuhneš i dođeš k sebi, još veće zadovoljstvo od pretrčanih kilometra osjetit ćeš kad shvatiš da će zahvaljujući tebi i stotinama tisuća tebi sličnih ozljede leđne moždine postati izlječive!

Svi sudionici čvrsto vjeruju u jednu stvar – nije pitanje hoće li lijek za ozljede leđne moždine biti pronađen, nego kada. Zato se pridružite Wings for Life World Run zajednici, koja je dosad pretrčala već više od 7 milijuna kilometara za one koji trčati ne mogu i nema namjeru stati sve dok ne ostvari svoj plemeniti cilj…

OSTALI SPORTOVI