WRC Croatia Rally: Osigurajte svoje mjesto

WRC Croatia, Uros Modlic

Ograničen broj Early bird ulaznica za najveći sportski događaj u Hrvatskoj od osamostaljenja i jedno od top 20 najgledanijih sportskih događanja u svijetu, WRC Croatia Rally  puštenje  u prodaju!  Posjetitelje Fan zona očekuje bogata ugostiteljska ponuda i cjelodnevna zabava uz sport i glazbu.

Prvi kupci svoje će ulaznice moći kupiti po povlaštenim cijenama putem stranice ulaznice.hr najkasnije do 03. ožujka ili do isteka zaliha ukoliko se predviđeni broj rasproda ranije.

Fantastična je ovo prilika da za 75 kn osigurate svoje mjesto u Fan zoni na Platku ili pak komplet za šestodnevni ulaz u Servisni park na Zagrebačkom Velesajmu po cijeni od 225 kn i nazočite ovom nezaboravnom oktanskom spektaklu.

Za Fan zonu Platak u prodaju je puštena i ograničena količina parkirališnih karata po cijeni od 35 kn. Ove karte osiguravaju parkirališno mjesto u Zračnoj luci Grobnik, odakle je osiguran autobusni prijevoz do Fan zone Platak, besplatan za sve putnike s važećim ulaznicama za Fan zonu Platak.

Zbog ograničenog broja parkirnih mjesta na navedenim lokacijama i mogućih gužvi koje bi mogle utjecati na nesmetano odvijanje utrke te zbog nastojanja organizatora da maksimalno smanji svoj utjecaj na okoliš, molimo posjetitelje da se povežu s prijateljima, rodbinom i poznanicima gdje god je to moguće i na lokaciju putuju zajedno.

Croatia Rally će uz najveću fan zonu na Zagrebačkom Velesajmu imati ukupno šest različitih fan zona na brzinskim ispitima, za koje će se ulaznice u prodaji naći u narednim tjednima.

WRC Croatia Rally

WRC Croatia Rally održat će se od 21.-24. travnja na 20 atraktivnih brzinskih ispita kroz pet hrvatskih županija – Zagrebačku, Karlovačku, Krapinsko-zagorsku, Primorsko-goransku i Varaždinsku, a ceremonijalni start i cilj te park vozača nalazit će se u Zagrebu. Bravure najboljih svjetskih reli vozača ove će godine pratiti rekordan broj gledatelja iz cijelog svijeta na nekom sportskom događaju održanom u Hrvatskoj ikad. Prema predviđanjima organizatora u posebnim fan zonama i uz stazu natjecanje će pratiti više od 350.000 obožavatelja oktanskih atrakcija, koji će na natjecanju u travnju vidjeti i revolucionarnu novu generaciju hibridnih Rally1 vozila, koja su početkom godine predstavljena u Monte Carlu. Prva utrka jubilarnog, pedesetog prvenstva nagovijestila je da nas, po svemu sudeći, u Hrvatskoj očekuje iznimno uzbudljivo natjecanje i sezona puna preokreta.

WRC (World Rally Championship) najpopularnije je automobilističko natjecanje u svijetu uz F1 koje redovito prati preko 250 TV postaja i oko 836 milijuna ljudi u cijelom svijetu.

Hrvatska je, nakon dugogodišnjih nadmetanja s puno bogatijim državama, u 2021. po prvi puta dobila priliku organizirati jednu etapu svjetskog prvenstva koja se održala 2021. u travnju u Zagrebu i okolici pod nazivom WRC Croatia Rally.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Croatia Rally (@croatiarally)

Foto: Uroš Modlic

DRUŠTVENE MREŽE OSTALI SPORTOVI
Tagged with: , ,