Zanoški: “Igram sa srcem, dajem sve od sebe i publika u Zagrebu to jako cijeni!”

Velesajam, Foto medvescak,com

Hokejaši Medveščaka krenuli su s napornim pripremama za novu KHL sezonu, koju navijači sigurno s nestrpljenjem očekuju.

Zagrebačka publika sigurno će se posebno razveseliti povratku Toma Zanoškog, koji je dubok trag požrtvovnog i borbenog igrača ostavio prije nekoliko godina u EBEL-u.

Zanoški je rođeni 31-godišnji Zagrepčanin, koji se s devet godina preselio u Kanadu, gdje je i isklesao svoje hokejsko znanje. Medvjedima se priključio 2011., dvije godine kasnije otišao je iz Brloga, no, sada se ponovno vratio na najdraži led.

“Drago mi je što sam se vratio u Zagreb, tu sam ipak doma,” s velikim osmjehom na licu poručio je za Crosport.hr Zanoški nakon iscrpljujućeg treninga.

Izazov jedne od najjačih hokejskih liga svijeta bit će posebno iskustvo za popularnog Tomicu: “Teško je reći kakva će biti reći, novi je klub, novi je trener, sve je novo, drugačije nego zadnji put kada sam bio ovdje. Probat ću pomoći klubu na bilo koji način. Moj mentalitet je kao i svakog drugog igrača koji je stigao ovdje, došao sam se boriti za svoje mjesto.”

Bit će uzbudljivo, drugačije i svi jedva čekamo sezonu da počne,” dodao jeu dobrom raspoloženju.

Zanoški, Foto Facebook

Zanoški se nada kako će tribine i naredne sezone biti pune: “Veselim se publici i povratku u Ledenu dvoranu. To su vidjeli svi igrači koji su imali prilike igrati ovdje. Nadam se kako ćemo ih opet moć razveseliti. Moja igra je uvijek ista, igram sa srcem, dajem sve od sebe i publika ovdje to jako cijeni.”

KHL za Zanoškog donosi jednu razinu više, no, hrvatski napadač svjestan je kakvu će ulogu imati u novoj sezoni: “Mislim kako sam napredovao u ovih par godina, stariji si, naučio sam puno, zreliji sam, radio sam na svojoj igri u zadnje vrijeme i smatram da moja igra napreduje. Imat ću dosta drugačiju ulogu nego što sam do sada imao, to znam, svjestan sam toga. Radit ću sve što će klub i trener tražiti od mene i dat ću najbolje od sebe, to je sve što mogu napraviti,” zaključio je Zanoški.

RASPORED PRIPREMNIH UTAKMICA

08. 08. 2015. (18:00) HC Slovan Bratislava – KHL Medveščak Zagreb
14. 08. 2015. (14:30) Thomas Sabo Ice Tigers Nürnberg – KHL Medveščak Zagreb / Turnir u Straubingu
16. 08. 2015. (14:30 ili 18:00) Straubing Tigers/Augsburg Panther – KHL Medveščak Zagreb / Turnir u Straubingu
19. 08. 2015. (18:30, Dom sportova) KHL Medveščak Zagreb – EC-KAC
21. 08. 2015. (18:30, Dom sportova) KHL Medveščak Zagreb – EC VSV

Medvjedi će prvih pet KHL utakmica odigrati doma, a otvorenje nove sezone u Ledenoj dvorani Doma sportova bit će već 26. kolovoza. Prvu utakmicu, 26.
08., odigrat će protiv Amura iz Habarovska, zatim će 28. 08. ugostiti Admiral iz Vladivostoka, 30. 08. Sibir iz Novosibirska, a u rujan će zakoračiti
(01. 09.) dvobojom protiv Metalurga iz Novokuznjecka te protiv Dinama iz Rige (03. 09.).

CROSPORT INTERVJU Hokej ZIMSKI SPORTOVI

Ostavi komentar