ŽAVK Mladost slavi desetu obljetnicu postojanja revijalnom utakmicom veteranki i aktualnih prvakinja Hrvatske

ŽAVK Mladost

Ženski akademski vaterpolski klub Mladost slavi desetu obljetnicu postojanja i u subotu 28. listopada od 19.30 sati odigrat će se tom prigodom na bazenu Mladosti na Savi revijalna utakmica veteranki i aktualnih prvakinja Hrvatske.

“Deset prekrasnih godina treniranja, druženja, osvajanja medalja, putovanja, plivanja, igranja, rasta i razvoja svih članica i njihovih trenera u kojim je osvojeno sedam naslova prvakinja Hrvatske, pet Kupova te pregršt zlatnih, srebrnih i brončanih medalja s juniorskih i kadetskih turnira i prvenstava, ali i nagrada za najbolje igračice, strijelkinje i golmanice…

ŽAVK Mladost jedini je ženski vaterpolo klub u Zagrebu i kao takav jedini nudi djevojkama nastup u ženskim vaterpolskim natjecanjima. Od svoga osnutka u vrhu je hrvatskog ženskog vaterpola u svim kategorijama.

Svake godine intenzivno se radi na povećanju broja vaterpolistica u Zagrebu kako bi se što bolje moglo pridonijeti povećanju kvalitete ženskog vaterpola u Hrvatskoj. Kvalitetu rada u ŽAVK Mladost potvrđuje i činjenica da su naše djevojke okosnica nacionalnih reprezentacija,” navodi se u priopćenju ŽAVK Mladost.

VATERPOLO VODENI SPORTOVI
Tagged with: