Žganec: U završnim minutama smo igrali lošu obranu i imali smo ‘glupa’ rješenja u napadu!

Mršić, Cibona, KK Cedevita

Košarkaši Cibone spektakularno su izjednačili finalnu seriju doigravanja za naslov prvaka Hrvatske pa se sada na iduću utakmicu u Draženov dom, u četvrtak od 20.15 sati  dolazi s 1-1 u pobjedama.

“Mislim da ste imali priliku vidjeti jednu odličnu utakmicu. Bila je dosta bolja nego ona prva. Šuterski su momčadi bile bolje. Na kraju je Cibona u zadnjih pet minuta imala kvalitetnija rješenja. Reynolds je zabio dvije trice, a mi smo promašili u napadu sve i utakmica je otišla na Ciboninu stranu. Cibona se dobro kretala, a mi smo cijelu utakmicu radili dosta grešaka u obrani, gubili smo ljude, utrčavali su nam iza leđa i imali dosta kontranapada. Znali smo da je Reynolds kvalitetan igrač i ovu je utakmicu odigrao na visokom nivou,” analizirao je poraz svoje momčadi Veljko Mršić.

Karlo Žganec ubacio je 23 poena, uz šest skokova: “Bila je to jako tvrda i teška utakmica. U zadnjih šest-sedam minuta igrali smo lošu obranu. Oni su to iskoristili, a i naša pomalo glupa rješenja u napadu dovela su Cibonu do zaslužene pobjede. Očigledno je da su oni danas imali više energije od nas. Možda nisu željeli više pobjedu od nas, ali su imali puno više energije tijekom utakmice.” (Foto: KK Cedevita)

KOŠARKA