Zubac otkazao Hrvatskoj: Očekuju da radim na sebi i kako će to u budućnosti biti bolje za reprezentaciju!

Zubac, Nance Jr., Hrvatska

Nakon što je Dragan Bender potvrdio kako će biti na raspolaganju izborniku Petroviću za ovogodišnji EuroBasket, identične vijesti nisu stigle od Ivice Zupca, koji će se s Los Angeles Lakersima pripremati za novu NBA sezonu.

“Razgovarao sam s predsjednikom Magicom Johnsonom i GM-om Robom Pelinkom, rekli su da izborniku proslijedim broj bude li potrebno išta dodatno pojašnjavati što sam i učinio,” rekao je u razgovoru za Sportske novosti.

Zubac će igrati Ljetnu ligu, a radit će individualno s jednim od najvećih u povijesti košarke: “Također, odredili su da ću individualno raditi s Kareemom Abdul-Jabbarom, pa ni tu priliku ne smijem propustiti.“

“Ne mogu ići kontra onog što mi kažu Lakersi, žao mi je što neću biti u reprezentaciji jer nama Hercegovcima to jako puno znači. U mlađim kategorijama sam se često odazivao, nije mi bio problem ni na Euru do 18 godina kad smo bili u maksimalno okrnjenom sastavu.“

“Odmah su mi rekli da mi neće raditi probleme ubuduće. Lakersi smatraju da trenutno radim na sebi, da će u budućnosti to biti bolje za reprezentaciju,” dodao je mladi centar.

KOŠARKA