Bajić, Miloš, Vrlić, Jurlina, Lazić i Biljaka ostaju u Mladosti: Vjerujemo u projekt

Zoran Bajić, Mladost

Zagrebački HAVK Mladost i u idućoj će se sezoni imati jaku momčad koja će se boriti za trofeje. Nakon produljenja ugovora ključnim igračima, postignut je i dogovor s trenerom Zoranom Bajićem koji će na klupi Mladosti ostati još barem dvije godine. Bajić je trener Mladosti od 2017. godine, a od tada je osvojio Kup Hrvatske te prvi put u povijesti kluba i Regionalnu vaterpolsku ligu.

“Na obostrano zadovoljstvo došlo je do produženja suradnje i obnove ugovora na sljedeće dvije godine. Nije mi se bilo teško dogovoriti, nisam mogao odbiti svoj matični klub koji mi je i pružio prvu ozbiljnu priliku u vaterpolskoj karijeri,” izjavio je novi – stari trener Mladosti Zoran Bajić i dodao: “Vjerujem u projekt Mladosti u budućnosti. Dogovoreni su i potvrđeni naši stožerni igrači, naši kapitalci i reprezentativci. Nisam se puno dvoumio, imao sam dvije tri ponude, od toga jednu konkretnu i vrlo ozbiljnu. Zahvaljujem svim tim klubovima na mogućnosti da odaberem. Projekt, ekipa i sve ostalo u Mladosti što nosi naša zajednička budućnost mi daje nadu da će to biti vrlo dobro!“

Vjernost klubu sa Save produžio je i Lovre Miloš koji će u Mladosti ostati još barem godinu dana. Lovre je i hrvatski reprezentativac te jedan od igrača ključnih za uspjehe Mladosti u protekle dvije godine.

”Drago mi je da smo se klub i ja uspjeli dogovoriti da potpišemo ugovor na još jednu sezonu i što ostajem u svom matičnom klubu i rodnom gradu. Željno iščekujem kraj ove sezone te početak iduće, vjerujem da nas čeka još puno zajedničkih uspjeha,” izjavio je Lovre.

Mladost je dogovor o ostanku u klubu postigla i s Josipom Vrlićem, Jerkom Jurlinom, Frankom Lazićem i Matiasom Biljakom. Već prije su ugovore produljili kapetan Ivan Marcelić te jedan od najučinkovitijih napadača Luka Bukić. Sve ovo najavljuje da će Žapci i u idućoj sezoni biti snažna momčad koja će se boriti za trofeje.

Prvi ispit nakon pauze zbog koronavirusa za vaterpoliste Mladosti je već idućeg tjedna kada ih u petak, 26. lipnja od 20.45 sati i subotu, 27. lipnja očekuju susreti sa splitskim POŠK-om u Prvenstvu Hrvatske. Obje utakmice igraju se na bazenu Mladosti, a ulaz je besplatan uz obavezno pridržavanje preporuka epidemiologa.

VATERPOLO VODENI SPORTOVI