Debakl Cedevite u Podgorici: Pokazale su se sve naše slabosti, očigledno me igrači nisu slušali!

KK Cedevita

U posljednjem kolu G skupine Top 16 faze 7Days Eurokupa Cedevita je u Podgorici poražena od Budućnosti VOLI 84:52. Hrvatski prvaci od Europe su se oprostili sa svih šest poraza u ovom dijelu natjecanja…

Ekipa Jure Zdovca je već poslije prve četvrtine gubila 23:6, na poluvremenu je domaćin imao +20 (43:23), a u nastavku njihova pobjeda nije došla u pitanje.

Jedini dvocifreni s deset poena i dvije asistencije bio je Roko Ukić, a devet poena upisao je Filip Krušlin.

“Daleko u svojoj glavi sam se bojao ovakvog ishoda. Došla je utakmica koja ne znači ništa i bojao sam se da će igrači ovako odreagirati. Budućnost je bila motivirana jer su izgubili zadnju utakmicu. Nisu kalkulirali ništa. Ja sam to sve znao, ali mi na kraju i kad smo htjeli nismo više mogli. Definitivno su se danas pokazale sve naše slabosti. To je normalno, ako nisi sto posto u utakmici, a to naši igrači nisu bili. Može se naći milijun izgovora, ali za mene je to ipak težak poraz i psihološki nam taj poraz nije trebao. Mi smo s pobjedom kod kuće protiv Budućnosti u subotu bili dobili neko samopouzdanje i nije nam trebao sad još jedan težak poraz. No, očigledno me igrači nisu slušali i što je tu je”, rekao je poslije utakmice trener Cedevite.

Momčad Cedevite u četvrtak ujutro iz Podgorice putuje za Bar, gdje će u subotu u 17 sati igrati utakmicu 20. kola ABA lige protiv Mornara. Priključit će im se i Will Cherry, koji protiv Budućnosti nije igrao zbog obiteljskih razloga.

KOŠARKA
Tagged with: , ,