Futsal Dinamo na Tko pjeva zlo ne misli

HNK, Futsal Dinamo

Igrači i uprava lidera 1. hrvatske malonogometne lige, Futsal Dinama, bili su posebni gosti Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu na predstavi ‘Tko pjeva zlo ne misli’.

Kazališni remake jednog od najgledanijih hrvatskih filmova oduševio je igrače koji su se na kratko vratili u stari Zagreb u razdoblje između dva svjetska rata. Na početku predstave dočekala ih je i intendantica HNK Zagreb Dubravka Vrgoč:

“Ova predstava slijedi europsku kazališnu praksu koja kultne filmove tretira kao kulturno blago i tako nadahnjuje nove generacije gledatelja. Naša je predstava smještena na Gornji grad gdje obitelj Šafranek živi u svojim svakodnevnim purgerskim udobnostima, a s obzirom da su ovi dečki prava purgerska škola, drago mi je da su nas posjetili i pogledali ovu hit predstavu zagrebačkoga Hrvatskog narodnog kazališta.”

Predsjednik kluba Matija Đulvat zahvalio je intendantici na pozivu i izrazio nadu kako je ovo početak dugoročne suradnje HNK Zagreb i Futsal Dinama te spajanja zagrebačke kulture i sporta.

“Mislim da je ovo za sve nas između prvenstvenih utakmica najbolji način za odmor, ali i prilika da se svi upoznamo s obzirom da imamo iste vizije urbanog Zagreba. Dobro smo se nasmijali i preporučujem svim našim članovima i navijačima da ulove vrijeme i dođu pogledati ovu predstavu.”

Na kraju je iskoristio priliku da intendanticu HNK, ali i cijelu glumačku postavu predstave Tko pjeva zlo ne misli pozove na jednu od predstojećih utakmica Futsal Dinama što je odmah prihvaćeno.

DRUŠTVENE MREŽE
Tagged with: