Hrvatska malonogometna reprezentacija u utorak prvi puta pred domaćim navijačima!

Hrvatska, Socca 1

Hrvatska malonogometna reprezentacija, u utorak 11. rujna od 20 sati, na terenu NK Dinamo u Odranskom Obrežu igra prijateljsku utakmicu sa Slovenijom, u sklopu priprema za skorašnje Svjetsko prvenstvo, koje će se od 23. do 29. rujna održati u portugalskom Lisabonu.

Nakon gostovanja kod Slovenaca proteklog tjedna i povijesne pobjede, bit će ovo prva utakmica naše nove malonogometne reprezentacije na tlu Lijepe naše.

Utakmica u Sloveniji završila je 2:2, golovima Marka Pavlovića i Marija Skorina, a izabranici Dina Kovača, legende našeg malog nogometa i višestrukog osvajača Kutije šibica, slavili su nakon raspucavanja s bijele točke.

Hrvatsku su u Sloveniji predstavljali Marin Maglica, Mislav Miklec, Mario Skorin, Mario Rac, Dino Škibola, Ivan Rančić (KAP), Ante Kulji, Marin Krajina, Karlo Pagadur, Marko Švagelj, Matija Stepić, Filip Vojnović, Marko Pavlović.

[VIDEO] Hrvatski malonogometaši u Sloveniji predstavili atraktivne dresove i upisali povijesnu pobjedu!

[FOTO] Hrvatski malonogometni reprezentativci krenuli s pripremama za SP: Prvi dojmovi su odlični!

Premijerno Svjetsko prvenstvo održat će se na spektakularnom stadionu na glavnom lisabonskom trgu, pod okriljem novoosnovane svjetske federacije – ISF (International Socca Federation).

Ambasador svjetske smotre najboljih amaterskih haklera je legenda brazilske reprezentacije i ikona svjetskog nogometa, Roberto Carlos.

Izbornik Kovač objavio popis za Svjetsko prvenstvo u Lisabonu: Nema veće časti nego igrati za Hrvatsku!

[VIDEO] Hrvatski malonogometaši na premijernom Socca Svjetskom prvenstvu u Portugalu!

Hrvatskim malonogometašima na otvaranju Svjetskog prvenstva sudi Mark Clattenburg, u Lisabon dolazi i legendarni Roberto Carlos!

Na otvaranju će pravdu dijeliti umirovljeni Fifa arbitar Mark Clattenburg, koji je u svojoj bogatoj karijeri sudio i finale Europskog prvenstva i finale Lige prvaka.

NOGOMET