Hrvatski ragbijaši spremaju se za novi ciklus europskih utakmica

Himna, ragbi, B. Rožman, H. Čizmić

Pred hrvatskom ragbijaško reprezentacijom novi je ciklus europskih utakmica, koji će izabranici Milana Yelavicha otvoriti ove subote 13. listopada u Zenici protiv Bosne i Hercegovine.

Slijede dvije domaće utakmice, protiv Cipra u Splitu 20. listopada te protiv Izraela u Zagrebu 27. listopada.

Na širem popisu izbornika Yelavicha tako su Luka Kovačić (MAKARSKA), Ilija Biškić, Marko Buljac, Andrija Galić, Antonio Stojanovski, Nik Jurišić, Denis Brečić (MLADOST), Luciano Luka Rosso, Luka Perlain, Krešimir Čorić, Ivo Perić, Bruno Đurović, Grgo Vuletić, Tomislav Burazin, Vinko Rudić, Domagoj Plazibat, Marin Vlajčević (NADA), Marko Grčić, Dražen Budimir (SINJ), Fran Hasija, Dylan Rowe (ZAGREB), Jai Ayoub (AUSTRALIJA), Mario Ozich (NOVI ZELAND), Filip Perica i Shay Owen (VELIKA BRITANIJA).

Nekoliko standardnih reprezentativaca nije u mogućnosti sudjelovati u pripremama za dvoboj s BiH (Miljak, Miloš, Lerotić, Pavlović…)

Kao i uvijek do sada, treninzima će se pridružiti i nekolicina U18 reprezentativaca koji su svojom igrom ove godine zaslužili poziv te će imati priliku iskusiti atmosferu i rad sa svojim starijim kolegama. Radi se o igračima koji su u travnju u Zagrebu osvojili zlato na U18 Europskom prvenstvu konferencije 1, a treniranje sa seniorskom reprezentacijom zasigurno će biti od neprocjenjive važnosti za njihov razvoj.

(Foto: B. Rožman, H. Čizmić)

OSTALI SPORTOVI