Kobešćak: Imamo veliki respekt prema Mladosti!

Vjeko Kobešćak, Tucak, jug.hr

Hrvatskim derbijem u Gružu nastavlja se uzbudljivo natjecanje u vaterpolskoj Ligi prvaka. Zagrebačka Mladost će u Dubrovniku od 20.30 sati pokušati iznenaditi Jug CO…

Splitski Jadran od 19 sati gostuje kod europskog prvaka Olympiakosa.

Mladost gostuje kod Juga u Ligi prvaka: Bila bi velika stvar da uzmemo bodove u Dubrovniku

“Zadnju utakmicu s Jugom igrali smo ovdje u finalu Kupa Hrvatske. Bilo je gusto i mi smo sigurni da će i današnja utakmica biti uzbudljiva i lijepa za gledanje. Jug je odlična momčad koju odlično poznajemo i pokušat ćemo ih iznenaditi i vratiti se doma s tri boda koja će nas vratiti na put prema Final 8 završnom turniru, što nam je krajnji cilj u ovom dijelu sezone”, rekao je trener Mladosti Zoran Bajić.

“Sedam dana nakon okupljanja imamo tešku utakmicu u Ligi prvaka. Nakon odigrane tri utakmice protiv Mladosti ove sezone možemo sa sigurnošću reći da nas čeka težak dvoboj jer je Mladost pokazala veliku kvalitetu. Ne znamo u kojem ćemo stanju biti, nadamo se da možemo biti dobri kao i u prosincu, ali za očekivati je da je i pauza ostavila traga. U svakom slučaju, imamo veliki respekt prema Mladosti i nadam se ćemo biti kompletni s obzirom na to da u Gradu hara gripa”, istaknuo je strateg Gospara Vjeko Kobešćak za službenu klupsku stranicu.

“Nakon nekoliko dana odmora nastavljamo gdje smo stali. Zadnja utakmica prošle godine bila je protiv Mladosti i bila je jako teška i neizvjesna, uostalom kao i sve utakmice koje smo s njima igrali ove sezone. Međutim, imamo kvalitetu, odličnu kemiju u momčadi, a još igramo doma u Gružu i svakako ćemo te prednosti pokušati iskoristiti”, kazao je kapetan momčadi Xavi Garcia.

Rezultati by SofaScore

(Foto: jug.hr)

VATERPOLO VODENI SPORTOVI