[VIDEO] Razočaranje za Žderić, Penezić, Čović i Sokač, Jelena Grubišić senzacionalno u finalu Lige prvakinja: “Odigrale smo kao prava ekipa!”

CSM Bucuresti

Rukometašice mađarskog Györa i rumunjske ekipe CSM Bucuresti, za koju nastupa hrvatska vratarka Jelena Grubišić, igrat će finale ovogodišnje EHF Lige prvakinja.

Jelena GrubišićNa Final Fouru u Budimpešti rukometašice podgoričke Budućnosti, aktualne prvakinje Europe, za koje nastupa Marta Žderić, poražene su s 21:20 od Györa.

“Napravile smo previše pogrešaka u napadu, a naše suparnice su to znale kazniti. Ključan trenutak bio je kada nismo iskoristile našu prednost kada su Mađarice imale samo četiri igračice u polju,” istaknula je Žderić nakon razočaravajućeg poraza.

CSM Bucuresti napravio je veliku senzaciju uvjerljivom pobjedom 27:21 nad rukometašicama skopskog Vardara, naših reprezentativki Penezić, Čović i Sokač.

“Sve smo uzbuđene, presretne. Bila je ovo uzbudljiva, fantastična utakmica. Nismo očekivale ovako veliku razliku, ali smo zasluženo u finalu. Sve igračice su napravile velik posao, i u napadu i u obrani. Odigrali smo kao ekipa i ‘slomile’ smo ih od samog početka,” rekla je Grubišić nakon slavlja u koje je ugradila sjajnu partiju dopustivši suparnicama samo 21 pogodak.  

Penezić je zabila samo jedan gol iz šest pokušaja, Čović je također precizna bila jednom (1/2), baš kao i Sokač (1/3).

Veliko finale EHF Lige prvakinja je u nedjelju s početkom u 17.45 sati. (Foto: Facebook)

RUKOMET