Štimac napustio Zadar: “U ovakvim uvjetima se ne može funkcionirati!”

Štimac-Zadar

Igor Štimac neće više trenirati nogometaše Zadra! Nakon što je početkom godine preuzeo klupu Zadrana, kada je Reno Sinovčić završio u pritvoru, a Ćiro Blažević odstupio s mjesta prvog stratega, Štimac je ipak odlučio kako u teškim financijskim uvjetima nije moguće obaviti posao.

“Odlučio sam rastati se jer klub na ovakav način ne može funkcionirati. Jednostavno sebe ne vidim u tome. Apsolutno nema sluha s nijedne strane, o potrebama igrača nitko ne razmišlja. Nužni uvjeti ne postoje, razgovori su bili konstruktivni ali dalje od toga se nije nažalost otišlo. Rastajemo se kao prijatelji, Zadar će u meni uvijek imati najvećeg navijača,” prenosi ezadar.hr riječi sada već bivšeg trenera Zadra.

Ekipu će preuzeti Zvonimir Jurić, a početak drugoligaške sezone zakazan je za 14. kolovoza, kada na Stanove dolazi Dugopolje.

Kapetan Zadra i predsjednik NO kluba Jakov Surać izjavio je kako će se pobrinuti da se dugovanja igračima isplate, ali pitanje je kako će Zadar funkcionirati u budućnosti, ukoliko ne bude pomoći iz gradskog proračuna.

NOGOMET
Tagged with: ,

Ostavi komentar