Šuker: “Meni osobno Štimac nije ponudio ostavku! Znam što treba napraviti, odgovorna sam osoba i mislim kako više neće biti izbornik”

Štimac i Šuker, Foto  Drago Sopta HNSHrvatska nogometna reprezentacija doživjela je i treći poraz u ovom kvalifikacijskom ciklusu, bolja je u utorak s 2:0 bila ponovno Škotska, a neposredno nakon utakmice izbornik Igor Štimac gledateljstvu nacionalne televizije izjavio je kako će predsjedniku Saveza ponuditi svoju ostavku na razmatranje.

Čelni čovjek HNS-a Davor Šuker po povratku u Hrvatsku izjavio je kako od sada već vjerojatno bivšeg izbornika nije dobio najavljenu ostavku, ali kako će znati napraviti ono što je potrebno za boljitak hrvatskog nogometa: “U razgovoru, meni osobno nije ponudio ostavku. Znam što treba napraviti, odgovorna sam osoba i mislim kako više neće biti izbornik. Sjednica Izvršnog odbora je u 11 sati, dok je konferencija za medije u podne,” indikativno je za RTL najavio čelni čovjek HNS-a, iako još odluku mora potvrditi izvršno tijelo Saveza.

Šuker je bio vidljivo razočaran po dolasku u Zračnu luku Zagreb: “Nikad teža situacija za nogometni savez i mogu reći kako je malo srozan ugled, jer ovoliko utakmica nikada nismo izgubili u jednom ciklusu, od kada je postojanja hrvatske države. “

Odluka o sudbini Igora Štimaca službeno će biti donesena na sjednici Izvršnog odbora, a možda će istovremeno biti poznato i ime novog izbornika koji će Hrvatsku povesti u dvije utakmice dodatnih kvalifikacija koje su na rasporedu sredinom studenog. (Foto. Drago Sopta/HNS)

AKTUALNO NOGOMET

Ostavi komentar