[VIDEO] Penkine suze za kraj snova o osvajanju Lige prvakinja, Čanađija tragičarka finala!

Penka

Andrea Penezić i Andrea Čanađija ostale su bez trofeja Lige prvakinja poslije još jednog dramatičnog finala u Budimpešti, u kojem je mađarski Györ nakon produžetka minimalno svladao skopski Vardar.

Makedonska ekipa je u posljednjoj minuti regularnog vremena imala minimalnu prednost, ali je Györ uspio izboriti produžetak. Drama se nastavila i u dodanom vremenu, a ogromnu priliku za poravnanje rezultata imala je hrvatska internacionalka Andrea Čanađija, djevojački Čović, koja nekoliko sekundi prije kraja nije uspjela zabiti ‘zicer’ za poravnanje rezultata i završilo je 27:26 za braniteljice naslova.

“Teško je nešto reći nakon ovakve utakmice. Ovo je bila repriza prošlogodišnjeg finala. Utučena sam i nemam drugog komentara. Ovo mi je bila posljednja prilika za osvajanje Lige prvakinja,” rekla je kroz suze nakon još jednog poraza u finalu Penezić, koja je postigla tri pogotka, kao i njena imenjakinja Čanađija.

Penki je ovo bio oproštaj od Vardara, Skoplja i Makedonije, u posljednjoj sezoni svoje igračke karijere branit će boje mađarskog Siofoka.

Na Final Fouru nastupila je i Jelena Grubišić, koja je na kraju osvojila treće mjesto s CSM Bukureštom. Hrvatska vratarka, koja je titulu europske prvakinje osvojila prije dvije sezone, slavila je pobjedu za broncu proti ruskog Rostova s minimalnih 31:30.

RUKOMET