[VIDEO] Štimac: “Nepisana parola je ‘mi vas silujemo, a vi nemate pravo ništa reći’!”

Štimac, Zadar

U katastrofalnim vremenskim uvjetima odigrana je prva utakmica 35. kola MAXtv Prve lige. Potopljeni travnjak stadiona u Koprivnici nije donio previše nogometa, gosti iz Zadra poraženi su napustili teren, no, njihova borba za prvoligaški ostanak ionako je završena nekoliko sati prije početka dvoboja sa Slaven Belupom, pošto im nije izdana licencija za narednu sezonu.

“Bilo nam je rečeno da će odluka biti donesena tek u ponedjeljak, a sada nas je zatekla na putu u Koprivnicu. Što je najgore, prije dva dana dobili smo uvjeravanja da će sve biti u redu što bi i bilo logično jer u Zadru situacija nije nimalo bolja ili lošija nego u drugim klubovima. Situacija nigdje nije bajna, a samo smo mi ispali sporni,” rekao je za Jutarnji list trenutno prvi čovjek Zadra Igor Štimac.

“Sve čestitke Belupu na zasluženoj pobjedi koja je čista i Anti Čačiću te čestitke i zahvala Davoru Vugrincu za sve što je dao hrvatskom nogometu. No, moram pitati kome je ovo trebalo. Željeli smo da oproštaj Vugrinca bude na dostojanstveniji način, smatrali smo da se utakmica morala odigrati u utorak pred punim stadionom, a i da gledatelji mogu vidjeti nogomet.”

Trener Zadra smatra kako ništa ne događa slučajno: “Razgovarali smo prije utakmice da je utorak idealan dan, i radi Davora Vugrineca da se s punim stadionom oprosti, ali razumijevanja nema, nepisana parola je mi vas silujemo a vi nemate pravo ništa reći,” kazao je Štimac za kameru arenasporta nakon utakmice.

NOGOMET

Ostavi komentar