Niti trener Medvjeda nije očekivao ovakav rezultat; Cheechoo: “Prije dva mjeseca rekao bih kako nemamo šanse protiv CSKA”

Medvescak, CSKA, slavlje

Medvescak, CSKA, slavljeSezona iz snova u KHL-u nije mogla početi bolje za hokejaše Medveščaka. Očekivano sjajna atmosfera u krcatoj Ledenoj dvorani Doma sportova i rapsodija na ledu Medvjeda, koji su sa čak 7:1 razmontirali moskovski CSKA, jednu od najskupljih i imenima najatraktivnijih ekipa ove lige.

“Nismo očekivali ovakav rezultat. Ulazeći u utakmicu smo govorili o tome kako trebamo igrati svoju igru, i kako je utakmica odmicala, bili smo sve bolji. Imamo još puno prostora za napredak, pod pritiskom nismo diktirali tempo kao što smo željeli. Rezultat je odličan, ali trebamo poboljšati svoju izvedbu na ledu,” prenosi službena stranica kluba izjave trenera Marka Frencha.

Kapetan Alan Letang na najbolji je moguć način otvorio sezonu, asistencijom za prvi povijesni pogodaka Medveščaka u KHL-u: “Malo smo lošije ušli u utakmicu. Dečki su vjerojatno bili jako uzbuđeni zbog odlične atmosfere, ali smo sve bolje igrali kako je utakmica išla dalje, a 4 gola s igračem više su nam svakako pomogla da pobijedimo. Igrali smo čvrsto, držali se svog sustava i zbog toga su igrači CSKA Moskve često završavali na klupi za kažnjene igrače. Doma ćemo morati ovako igrati iz utakmice u utakmicu, želimo biti momčad koju je teško dobiti na domaćem ledu. Trener French nam je prije utakmice rekao da moramo vjerovati u sebe i u sustav igre koji smo uigravali u predsezoni, a velik obol pobjedi dao je večeras izrazito raspoloženi Dekanich na golu”

“Ovo je prilično nevjerojatno iskustvo. Ovako nešto nisam očekivao prije 5 godina kad sam došao u klub,” iskren je bio Letang.

Jedno od najzvučnijih imena u zagrebačkoj svlačionici ono je Jonathana Cheechooa, koji je domaćoj publici predstavio i s dva sjajna pogotka: “Zbog toga sam i doveden!”

“Da mi je netko prije dva mjeseca rekao da ćemo pobijediti CSKA, rekao bih da nema šanse. Nikada nisam ni pomislio na ovako nešto. Nadam se da možemo nastaviti u istom tonu,” prenosi medvescak.com riječi sjajno raspoloženog Cheechooa.

Novi ledeni spektakl Medvjeda u Zagrebu na rasporedu je već u nedjelju, kada u goste dolazi Dinamo iz Rige. (Foto: medvescak.com)

Medveščak, navijači

AKTUALNO Hokej ZIMSKI SPORTOVI
Tagged with: ,

Ostavi komentar