Bandić: “Zagrebaši će igrati u svom gradu, to vam ja tvrdim!”

Bandić, Foto IAAF Hanžekovićev memorijal

Zagreb će u utorak i srijedu 8. i 9. rujna biti veliko atletsko središte, na Memorijalu Ivana Ivančića pored ‘fontana’ i Hanžekovićevom memorijalu na stadionu Mladosti uz Savu okupit će se ponajbolji svjetski atletičari, a promocija mitinga nije mogla proći i bez zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, koji je uvijek isticao svoju brigu oko ovakvih atraktivnih sportskih priredbi.

U razgovoru za Crosport.hr, gradonačelnik Bandić pojasnio je nezgodnu situaciju u kojoj je nakon negativnog odgovora zagrebačkog Gradskog ureda za kulturu, obrazovanje i sport postojala mogućnost da RK PPD Zagreb svoje utakmice Lige prvaka protiv europskih velikana Kiela, PSG-a, Veszprema ne igra u Areni.

Gospodine Bandić, predivno je to kako se Vi brinete za Hanžek te promovirate njegove aktivnosti, no što je s Rukometnim klubom PPD Zagreb kojeg tretirate kao ‘ružno pače’ ovog grada?

Sve će biti u redu, rukometaši će igrati u Zagrebu. To vam ja tvrdim, uvijek smo se brinuli za rukomet  i ne morate brinuti, naći ćemo rješenje da dečki igraju u Zagrebu. Uvijek je bilo sve u redu i ne vidim razloga zašto ne bi i ovaj put.”

Hoće li se, dakle, rukometna liga prvaka igrati po Hrvatskoj ili će Zagrebaši  kao hrvatski predstavnik u najelitnijem klupskom natjecanju igrati u svom gradu?

“Ponavljam, ne vidim zašto se radi strka oko toga, Zagrebaši će igrati u svom gradu, ja tu ne vidim neki problem”, poručio je Bandić svim ljubiteljima rukometa i vrhunskog sporta u metropoli, koji će ipak imati prilike uživo gledati hrvatskog prvaka, ali i Domagoja Duvnjaka, Nikolu Karabatića, Renata Sulića i ostale velikane ovog sporta. (Foto: IAAF World Challenge Zagreb)

AKTUALNO CROSPORT INTERVJU RUKOMET

Ostavi komentar