Blanka za Crosport: “Bilo bi mi draže da mogu skakati na ‘mom’ Hanžeku, ali sam sretna što ću pozdraviti publiku!”

Blanka, Facebook

Aktualna svjetska viceprvakinja Blanka Vlašić nakon napornog natjecanja u Pekingu nažalost neće biti u mogućnosti nastupiti pred domaćom publikom na IAAF World Challenge Zagreb mitingu u utorak na stadionu Mladosti uz Savu.

U razgovoru za Crosport.hr Blanka je pojasnila zašto se neće naći na zaletištu skoka u vis popularnog Hanžeka:

“Na Hanžek sam došla kao gost, meni je uvijek drago doći na ovaj miting, neovisno u kakvoj ulozi. Bilo bi mi draže da sam mogla skakati, ali bilo je pametnije odmah nakon Pekinga prekinuti sezonu i ne riskirati daljnje pogoršanje ozljede.”

Splićanka gotovo da nije otišla na Svjetsko prvenstvo zbog problema s Ahilovom tetivom, a na kraju je fenomenalnim nastupom stigla do svjetskog srebra.

U Zagrebu će se, naravno, pojaviti i pozdraviti navijače:

“Hanžek je moj miting i baš sam sretna što mogu doći pozdraviti publiku i nadam se da ćemo se, iako ne mogu ništa obećati, sresti u malo drugačijim okolnostima i da ću ovdje iduće godine imati najbolje natjecanje sezone.”

Sandra Perković je bila u sjajnom raspoloženju na konferenciji za medije, što očekujete od hrvatskih predstavnika na ovogodišnjem Hanžeku?

“Ne volim govoriti što očekujem od njih, Peking je bio nedavno, znači da su još uvijek u jako dobroj natjecateljskoj formi te ukoliko ih Svjetsko prvenstvo nije emotivno potrošilo da će svi biti na razini svojih najboljih rezultata.”

“Upravo se idem naći sa Sandrom Perković pa onda idemo zajedno kod gradonačelnika Bandića. Želim Sandri i svim hrvatskim predstavnicima sve najbolje te da ostvare svoje najbolje rezultate,” poručila je Blanka za kraj razgovora. (Foto: Facebook)

OSjeti gimnastiku

AKTUALNO CROSPORT INTERVJU OSTALI SPORTOVI

Ostavi komentar