Bielsa dovodi i Muniaina u Koprivnicu

Iker Muniain

Trener nogometaša Athletica iz Bilbaa Marcelo Bielsa za uzvratnu utakmicu 3. pretkola Europa lige protiv Slaven Belupa računa i na veznjaka Ikera Muniaina koji se vratio s Olimpijskih igara…

Pobjedom od 3-1 na svom San Mamesu Baski su si osigurali miran uzvrat u Koprivnici, no trener Athletica Marcelo Bielsa ništa ne prepušta slučaju pa je u kadar uvrstio i Ikera Muniaina koji se vratio iz Londona gdje je španjolska reprezentacija neslavno završila nastup s jednim bodom na dnu svoje skupine. Također će na megdan “farmaceutima” putovati i Andre Herrera.

Treći Athleticov olimpijac Javi Martinez dobio je nešto duži odmor jer je prije Londona bio i na Euru u Ukrajini i Poljskoj, a Bielsi će u Koprivnici nedostajati i ozlijeđeni Aurtenetxe, Amorebieta i Aduriz.

Argentinski strateg u uzvratu koji je na rasporedu u četvrtak od 18 sati i 45 minuta računa na Iraizoza, Toquera, San Josea, Iturraspea, Llorentea, De Marca, Ibaija, Raula, Susaetu, Iraolu, Isma Lopeza, Inigo Pereza, Gurpegija, Muniaina, Castilla, Ekizu, Ruiz de Galarreta, Ramalha i Kepu.

NOGOMET

Ostavi komentar