Bijač: Pokazali smo kakva smo ‘klapa’, idemo do kraja! Kobešćak: I mentalno i fizički smo ponovno bili pravi!

Vjeko Kobešćak, Foto jug.hr, VK Jug CO

Vaterpolisti Juga Croatia osiguranja igrat će u još jednom finalu LEN Lige prvaka, nakon što su i ove godine u poluzavršnici svladali glavnog favorita za titulu, moćni talijanski Pro Recco.

“Opet smo pokazali da smo ekipa, poveli pa gubili u trećoj četvrtini, vratili se opet na nemoguć način. Igrali smo odličnu obranu na čelu s fantastičnim Bijačem i u subotu idemo po ono po što smo došli,” rekao je nakon utakmice Loren Fatović, prenosi službena klupska stranica.

I kapetan Marko Bijač ističe kako su igrači prava ekipa: “Još jedna povijesna utakmica. Svi znamo kakve igrače i moć Pro Recco ima; još jednom smo pokazali kakva smo klapa. Idemo se odmoriti, već u subotu je nova utakmice i idemo do kraja!”

Pun riječi hvale bio je direktor Ognjen Kržić: “Ostavili smo srce u bazenu, disali smo kao ekipa, prava smo momčad i to je najbitnije. Ponavljamo prošlogodišnji scenarij, ovi momci su to zaslužili i treba im čestitati.”

Strateg Gospara, legenda hrvatskog vaterpola, Vjeko Kobešćak, bio je pun hvale za svoje igrače: “Većim dijelom utakmice smo kontrolirali rezultat, što nisam očekivao, kao što nisam očekivao da ćemo jučer onako povesti protiv Olympiakosa. No čestitke ovim mladićima, koji su u ove dvije sezone svaki put točno tamo gdje bi trebali biti, i mentalno i fizički.”

U finalu će Jug CO od 16.45 sati u budimpeštanskoj Dunav Areni igrati protiv mađarskog Szolnokija. (Foto: VK JUG CO)

VATERPOLO VODENI SPORTOVI